Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Otwarta brzytwa na stole

Co sami o sobie sądzicie?

Polecane posty

Jak odbieracie sami siebie?Czy to przekłada się na to co myślą i jak odnoszą się do Was inni? Na przykład ja: myślę o sobie w kategoriach wad....nie potrafię znależć zalet, mimo że inni je znajdują. Jednak to mi niezbyt pomaga i nie wierzę w siebie. Tak więc sądzę że jestem niezbyt fajnym człowiekiem...:/

Gość Lakka_85
a ja mam kompleksy a wszyscy twierdzą że jestem zajebista... no to chyba zacznę im wierzyć :D

No właśnie te kompleksy. Zdaje mie się że inni nawet ich nie widzą a ja myśle że całkowicie mnie one skreślają...ALe nie przyznaje się do końca że aż tak źle się widzę

Gość taka jedna**
a ja jestem "przymulona" wiem o tym i wiem, ze inni tez to wiedza:o cholernie mi z tym źle ale nic na to nie moge poradzić

Gość Lakka_85
jak jestes przymulona... tzn że powinien Cie ktoś ostro zerżnąc aż osiągniesz mega rozkosz... potem staniesz się onieśmielona ha ha ha Powaznie mówię!

Gość naprawdę
To ja wypróbuje ale nie wiem ile to pomoże>

Gość Lakka_85
jak bedzie dobry ogier to pomoże :)

Gość ja mam gdzieś co inni myślą
o mnie. Żałuję, że się urodziłem i przez to teraz muszę kombinować jak się zabić.

Gość otwarta brzytwa na stole
Mnie samej wiele rzeczy we mnie nie pasuje. Mam kilka cech, które mi się nie podobają ale nie umiem ich zwalczyć (nieśmiałość, długie przyzwyczajanie się do kogoś).Wkurza mnie to i pewnie innych też wkurza ale nic nie poradzę. Jesli chodzi o dobre serce to mam takie, czasem myśle że za bardzo bo dostaje po dupie za swoją bezinteresowną pomoc.Więc myślę ze jestem dobrym człowiekiem ale mogłoby być lepiej...

Ja ejstem zakochana w sobie...uwazam ze ejstem najlepsza i najmadrzejasz....czuje ze trudno znlesc taka osobe jak ja....takie myslenie daje mi duza pewnosc sibie:) nie widze sobie wad a jesli zauwaze to i tak mam to za zalete;p

Gość ni hu ja
nie jestes najlepsza i najmadrzejsza, bo jestes kobietą , a to płec głupia.Niec nie wymysliła żadnych wynalzków. 99,5 % wynalzcow to mezczyzni. poczawszy od maszyny parowej , żarówki , czy chobcby radio , lodowek i innych telefonow. Dlatego lepiej miec troche dystansu do siebie.Najmadrzejsza na pewno nie jestes.

Gość ni hu ja
nawet prad mamy dzieki facetowi .GDyby nie chopy to byłoby sredniowiecze albo i pogon na drzewach za jedzeniem i zycie w jaskiniach

Gość kirija 1 a wada to ortografija
twa :P :D

do tego od żarówek itd. dużo nie będę pisać -mam jednak nadzieje ,ze dotrze;) Dlaczego faceci lubią mądre kobiety? - Przeciwieństwa się przyciągają. Dlaczego mężczyźni tak lubią kawały o blondynkach? - Bo mogą je zrozumieć. ...;)

Gość hahahahahahahaaaa
:D

Gość ja lubię siebie ale nie
akceptuję swojej fizycznej strony

Gość dobre..haha

Gość jestem ok

Gość oj ujde

Gość jestem facetem
i smierdzi mi pisior to moja wada:o

Gość ło hohoho

Gość swivel knife
co ja myślę o sobie? myślę se że w porównaniu z wami to w ogóle brak porównania. niestety marnuję się na tle takich przegrańców życiowych jak wy, ale przynajmniej pośmiać się mogę.

Gość ech wiecie co jestem
taka beznadziejna że aż nie wychodzę spod kołdry dzisiaj. mam rozstępy na kilometr, celulit i sadło zwisające do kolan, poza tym mama mnie nie kocha, a tata od maleńkości walił w kakao udając że bawimy się w patataj koniku.