Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrażenie

jak to mozliwe, ze akurat ja mam najpiekniejsze dziecko swiata?

Polecane posty

oj te animacje to doś skomplikowana sprawa.... ale zaraz podeśle linka do stronki gdzie mozna wydziwiać takie cuda :)

Gość dzieki SIWEK
one sa bezpłatne? czy muszę wejść w CREATE SLIDE SHOW?

Gość Siwek jesteś jeszcze

Gość dzieki jeszcze raz

Gość dzieki jeszcze raz
Siwek a co dalej? Jak ściągnę wszystkie zdjęcia to co dalej robię?

wchodzac na strone rockyou pojawi sie pomaranczowy kwadrat z napisem CREATE NOW a na stronie slide bedzie napis CREATE SLIDE SHOW jak juz otworzy sie wam nastepna strona po kliknieciu tych napisow to pojawi sie duzy kwadrat przedstawiajacy opcje bajerkow jakie mamy zaznaczone a pod spodem beda dwa kwadraty w jednym dodaje sie zdjecia a w drugim tworzy cala oprawe zdjec jak maja sie wyswietlac na jakim tle jaka muzyka itd tam z boczku beda takie malutkie napisy na ktore trzeba kliknac zeby moc wybierac oprawe zdjec, a u gory na tym pierwszym kwadracie jest podglad tego co zaznaczylyscie, nastepnie na dole jest napis SAVE trzeba go kliknac zeby zapisalo to wszystko, nastepnie trzeba sie zalogowac podajac w ramkach adres mailowy i haslo i pod spodem pojawi sie w ramce kod ktory trzeba skopiowac na swoj profil tam gdzie chcemy zeby prezentacja zdjec si4e pokazala; trzeba skopiować ten link który sie pokaze do slajdów ale nie cały tylko tą cześć co widać w linijce. to cytat jak mi tłumaczyła znajoma ;)

Gość stworzyła mi sie galeria
slajdów na stronie slide, ale teraz musze sprobowac to przeniesc na bobasy

Gość Bezradna...
Dziewczyny, a moze wiecie, jak "pociac" film cyfrowy na czesci, tak aby 2 minutowe sekwencje potem moc wrzucac na You Tube?

Gość goragoora

ziarnko_piasku>>>>>>>>>>>>piękną masz córeczkę!!!! I zdjęcia świetne :D Dla każdej mamy jej dziecko jest najpiękniejsze, choćby był niewiadomo jaki brzydal :)

Buraczana Babo, i ty masz śliczne bliźnięta :D choć na początku z dwójką na raz to pewnie urwanie głowy co? ale potem to mają zawsze z kim się pobawić :)

Buraczana masz śliczne córeczki 🌻 Podziwiam cię bo pewnie jesteś silną kobietą no i wychowanie takich dwóch córek pochłania wiele czasu i energii....ja wiem jak jest przy jednej a ty masz podwojnie :D i życze aby Ola mimo choroby mogła normalnie się rozwijać ❤️