Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozzzcieprtoszee

jak dlugo idzie przelew pieniedzy wplaconych na poczcie?help

Polecane posty

Gość pomozzzcieprtoszee

wpplacilam za buciki w pt a wczoraj jszcze nie bylo pieniedzy na koncie sprzedawcy ;/ a jak na zlosc nie mam potwierdzenia :( czy to mozliwe zeby to tak dlugo szlo? i czy poczta ma jakies dowody? tzn to moje polecenie przelewu ktorym wplacalam??

Polecenie przelewu na poczcie? Pierwszy raz słyszę, żeby poczta świadczyła takie usługi Chyba chodzi Ci o przekaz pocztowy A to dwie różne rzeczy Przelew - kasa jest na koncie odbiorcy na drugi dzień Przekaz - idzie kilka dni, 2-3

Gość kaaaarolciaaa
no ale skoro wplacalas za buty to to muusialo byc polecenie przelewu :) na poczcie zawsze to wiecznie trwa ;/

Gość musiałaś dostać potwierdzenie
wpłaty, a kasa z poczty minimum tydzień człapie na konto :)

Gość niekoneicznie ja sprzedaje
na allgro i wplaty z urzedow pcoztowych ida 2 dni do...nawet 2 tygodni :o wprawdzie mi sie to nie zdarzylo jeszcze, ale czesto ejstem na poczcie by nadawac paczki i zdarza sie pieniadze "gina", aby zloyzc reklamacje musisz miec potwierdzenie, ktore na pewno dostalas. na przyszlosc trzymaj je koneicznie, ja przyjmuje wobec poczty zasade mocno ograniczonego zaufania... jesli nie mas zkonta internetowego wplacaj w banku, np pko: za przelew do pko lub intelgo nie zaplacisz nic, a do innych bankow chyba 1zl...na poczcie placisz 2,5zl. no i z baku pieniadze ida o wieeeeeeeeeele szybciej :)

Gość pomozzzcieprtoszee
kurcze dziekuje tylko ze ja nie mam potwierdzenia :( jak na zlosc gdzies je zagubilam :(

Gość witajcioeee
a wiecie co mi bank zrobil ost?? pobbrali mi oplaty povztowej 15 zl ;/

Gość pomozzzcieprtoszee
czyli jak nie mam potwierdzenia niczego nie udowodnie tak?? :(

Gość niekoneicznie ja sprzedaje
niczego na poczice, sprzedawcy tez nie ejsli aksa nie dotrze, ale nie martw sie...mzoe po prostu pieniadze dlugo ida... :) 15zl...hehe...zalezy od banku, ja np w baku slaskim wplacam kilka zl za legitymacje, prowizji wiecej niz wplacanych pieneidzy :P ale w pko przelewy dopko i inteligo na pewno sa bezplatne :)

Gość musiałaś dostać potwierdzenie
poproś o duplikat przelewu na poczcie, ale pewnie za to bedziesz musiała zapłacić. Nie martw się, pieniądze w końcu trafią na konto, na przyszłość załóż sobie swoje konto internetowe i bedziesz przelewy w łóżku robić :)

Gość Kasia Czechy
Witam ja też mam taki problem posłałam pocztą kase do Polski na konto i kasa się straciła dwa tygodnie już minęły. Reklamacja reklamacją a co z kasą zwrócą mi ją?