Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nie wiem

czy to juz moze byc przerost prostaty?

Polecane posty

Gość nie wiem nie wiem

Moj chlopak KAZDEJ nocy wstaje do lazienki oddac mocz, czy to moze byc przerost prostaty? On ma dopiero 24 lata. Nie chce isc do lekarza ;( Martwie sie...

Gość nie sądzę
ale to moga byc problemy z nerkami, pecherzem moczowym albo po prostu duzo przed snem pije. nie zaszkodziłoby podstawowe badanie moczu

Gość nie wiem nie wiem
zapomnialam dodac ze samego moczu nie jest duzo tylko ze czuje duze parcie i musi wstac...

Gość nie sądzę
powinien zrobić badanie krwi i moczu, przemów mu do rozsądku, kup też w aptece urosept

Gość nie wiem nie wiem
jestesmy za granica wiec nie moge go kupic ale postaram sie go wypchnac do lekarza, dzieki

Gość czy......
wstawanie w nocy oddać mocz jest nienomralne?

Gość zdrowy człowiek powinien wypić
tyle zeby w nocy wstać na sikanie. jest dobrze nawodniony:D

Gość nie wiem nie wiem
no niestety nie jest normalne wstawac CO NOC, od czasu do czasu tak ale nie kazdej nocy moze i jest dobrze nawilzony ale mnie budzi i ja jestem niewyspana :P Problm powazny a Wy sie nabijacie :P

podpatrz go jak sika, i jeżeli strumień moczu będzie rozdwojony lub przerywany to mogą to być objawy prostaty/stercza. Samo częste sikanie w tak młodym wieku nie powinno być problemem, może być wynikiem picicia dużej ilości płynów, zwłaszcza przed snem. Najlepiej iść do urologa i zrobić badanie per rectum i PSA Odpowiednią dietą można opóźnić przerost prostaty. Jest to dieta bogata w kolorowe owoce i warzywa zwl. pomidory, czosnek, papryka.

Ja osobiście polecam prostaceum, miałem takie problemy, zacząłem zażywać i po miesiącu zaczęło się poprawiać. A najlepsze, że dobrze się to przyjmuje, jako suplement diety, Polecam!

Gość Bartosz Pawlik
Niekoniecznie. Może ma po prostu zapalenie pęcherza? Albo zwykłe problemy z utrzymywaniem moczu (co niekoniecznie musi być związane z prostatą). Sprawdź sobie artykuły na http://prostata-objawy.pl i poczytaj jakie mogą być objawy schorzeń prostaty. A najlepiej siądźcie razem, porozmawiajcie o tym, a następnie poczytajcie tego bloga razem, bo przecież nie ma nic ważniejszego w związku niż szczerość i zrozumienie... :)

Gość gość
i Co się okazało w końcu?