Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiew

Luteina- ponownie.......

Polecane posty

Gość wiew

Witam jestem nowiutka na Waszym forum , ale sie ciesze że Was znalazlam... Mam pytanko... dot. Luteiny 50.. czytalam juz co nie co na fotrum Waszym ale nioe zanlazlam odpowiedzi na dreczace mnie pytanie... mianowicie... kiedy dostałyscie @ gdy zazywałyście Luteine./.. ja mam zazywac ja 10 dni po 3 tabletki ... na wywolanie @ i sie zastanawiam kiedy @ moze przyjsc czy w trakcie brania czy po odstawieniu... i jak to sie przedstawialo u Was.... bede wdzieczna za odpowiedz... Pozdrawiam Was.. Wiew...

Ja w zeszlym miesiacu bralam luteine na wywolanie i siodmego dnia brania juz dostalam okres, wiec nie ma reguly. Dodam, ze @ nie mialam prawie trzy miesiace. Pozdrawiam:)

Gość wiew
Dzieki dziewczyny ja dzis biore.... 6 dzien.... i narazie procz od czasu do czasu wymiotow , apetytu i temki 36,9, 37, i czestego siusiania ... nie czuje by sie cos zblizalo... ale nie chce dostawac schizy na tym punkcie.. wiec spokojnie czekam..... zobaczymy.. co bedzie....mi lekaz dal 5 ddni po odstawieniu i kazal zrobic tescik.....

Mi gin kazal czekac dwa tygodnie po odstawieniu i wtedy przyjsc ponownie. Ja wiedzialam, ze w ciazy nie jestem, bo wczesniej robilam bhcg wiec nie musialam testowac;)

Gość wiew
Gos.. widzisz a ja nie testu nie chce robic a na badaniach usg lekarz nie byl pewny.... wiec nie chce znowu byc zla jak zobacze 1 kreske i obiecalam sobie ze poczekam ... ale oczywiscie jak to ja... tak chcialam wiedziec jak to w Waszym przypadku bylo....

test beta z krwi jest 100% pewny, a jesli jestes w ciazy- to jestes, czego Ci zycze:) Po co tak czekac w niepewnosci? Wyniki masz tego samego dnia, lub na drugi dzien, to zalezy od laboratorium:)

Gość wiew
Gos.... powiedz mi a Luteina ktora teraz biore nie ma wplywu na wynik.... powiem szczerze boje sie... nie chce,.... tracic nadzieje ktora jeszcze mam..... boje sie poprostu.... jest to badanie krwi Beta tak sie nazywa...tak... a jak do tego sie maja testy na ciaze

Niestety nie mam pojecia, czy luteina wplywa na wynik testu, bo ja robilam przed braniem. Test beta hcg wykrywa hormon ktory wystepoje tylko w ciazy, na wyniku sa podane normy, wiec latwo sprawdzic. Ja tez staram sie o dzidzie, i dla mnie pojscie po wynik bety bylo jak wyrok, nie udalo sie niestety, ale staramy sie dalej:) Poszukam zaraz czy luteina ma jakis wplyw na wynik bhcg:)

Luteina nie ma wplywu na wyniki bety, podnosi tylko progesteron:) Daj znac co postanowilas i oczywiscie jakie sa wyniki:) Trzymam kciuki:)

Gość wiew
Gos szukalam... i nie znalazla.... pozatym chyba sobie odpuszcze... ze strachu co ma byc to bedzie... oststnio juz fiksuje... bola mnier piersi.( brodawki) chodze czesto do toalety ... temerature zaczelam sobie mierzyc i mam 37, lub 36,8, boli mnie troszke brzuszek... chodze spac ciagle.. i takie tam..... wiesz chopla mam i juz urabiam sobie.... historie.... sama pewnie wiesz ...My tez sie staramy...

Gość wiew
gos.... masz jakis adres na ktory mozemy sobie pogadac

A kiedy konczysz brac luteine, i kiedy tescik??;) Ja wiem z wlasnego doswiadczenia, ze mozna zwariowac od tego czekania;)ale dasz rade:) Ja Ci radze robic bete, a sama zwlekalam z robieniem testu, jakos jak przyszlo co do czego to sie balam:O Najwazniejsze to nie daj sie zwariowac, doskonale Cie rozumiem.

Gość wiew...
To rob test.... niestety mam poblokowane wyjscia na poczte procz tlena..... a szkoda bysmy sobie pogadaly... A ty rob test... ja luteine koncze w poniedziqalek do soboty czekam.. na @ i pozniej tescik....

moge Ci podac gg458399 ja nie musze teraz robic testu, czuje w \"kosciach\", ze w tym cyklu nic z tego:(

Gość wiew...
Podobno kobieta wie kiedy jest w ciazy tak mi wszystkie mowia ja jednak ...... nie chce sie karmic nadzieja.....

Gość wiew
Gossia.. ja moge tylko na tlenie gadac tylko to nam nie zablokowali..... wiec jak masz tlena dawaj adres..... wszystkie inne komunikatory nam zablokowane....

Nie wiem czy ogladalas, ale kiedys byl taki program w tv o kobiecie baaaaardzo otylej, ktora poszla do lekarza, zle sie szula. Chyba myslala, ze to wyrostek;) juz nie pamietam dokladnie. Okazalo sie, ze od razu trafila na porodowke, byla w 9 miesiacu ciazy:D To bylo w Ameryce. Kochana, nadzieja umiera ostatnia:) Nigdy nie mow nigdy:)

Niestety nie mam:( ale zapisz sobie moj adres i gg, moze sie jeszcze przydadza;) A nie wiesz na jak dlugo Wam zablokowali????? Szkoda:(

Gość wiew
Gossia na stale.... ale jak chcesz to zamontuj sobie .. www.tlen.pl... jest to komunikator... niestety gg tez nie mam... bo mysla ze non stop gadamy na czatach.... sama rozumiesz wiec jak sie zdecydujesz zamontowac tlen daj znac..... czekam

ok zainstaluje sobie, ale dopiero jak wroce z pracy:) Dam Ci znac wieczorem, bede dopiero po 22 niestety. Milego dnia :):):)

Gość wiew
to sie miniemy bo ja jestem aktualnie w robocie.... a w domu nie mam netu... wiec dopiero jutro pogadamy... ale zeby gadac z roboty tez musisz zainstalowac... jest prosty...

Gość wiew
Gosia jestem od rana mam problem by wejsc na ten temat.... i jak tam zainstalowalas jak tak dawaj predko adres poigadamy bez przeszkod czekam Wiew

Czesc wiew:) nie bylo mnie caly weekend a jutro tez bedzie ciezko, niestety praca:( a nie moge z pracy niestety pisac. Podam Ci adresik i mam nadzieje, ze sie zlapiemy w tygodniu:) gosssia82@tlen.pl

Gość przepraszam a
po co bierze się Luteinę????

Gość wiew
Przepraszam luteine bierzemy po to by albo wywolac @ albo.... na podtrzymanie ciazy.... jest to hormon progestronu ktory nie szkodzi ciazy... reguluje owulacje ale.. Luteine birzez sie po konsultacji z lekarzem samej nie radze.. bo po co.....