Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet zwyczajny...

Moja dziewczyna ma często nieogolone nogi...

Polecane posty

Gość Facet zwyczajny...

CO mam zrobić? Wiem, że pomyślicie, że to prowokacja, ale to nie prowokacja... Jest szczupła, przy kasie, ale... te nogi... :-( Do tego jest brunetką i ma dosyć mocne i grube włoski... i czarne...

Gość Facet zwyczajny...
Nie wiem.... Mówi, że nie ma czasu :/ Ehhh ale to chyba nie czasochłonna czynność. Ja się gole co drugi dzień.... czasem codziennie, a miejsca intymne raz na tydzien

Gość najwyraźniej Ty
nie jesteś wystarczająco seksowny by robiła to zabiegając o Ciebie pomyśl sam co robisz dla swojej kobiety ? a potem rozlicz ją z tego czego ona nie robi dla Ciebie ;-) chłopie, to działa w dwie strony, jelsi Ty jej nie słuchasz, nie pamiętasz o rocznicach, nie kupujesz kwiatów, nie prawisz komplementów ani nie potrafisz byc czuły na codzień to się nie dziw że ona nie chce byc kobieca i zadbana dla Ciebie

a może jest facetem? ty się dobrze przyglądaj hihihihihihihi a tak na powaznie może poprostu jej to nie przeszkadza albo nie chce jej sie golić też poprostu .....chciałoby ci sie nogi golić ? ja osobiście mam busz zimowy na nogach :):):) latem gole i owszem ale zima ma swoje prawa bo jest cieplej wśród sierści :)

Gość wrazliwa
Może zrób jej jakiś sugestywny prezencik... albo zaproponuj, że będziecie się golić razem :)

a na poczatku waszego zwiazku golila??miala zawsze ogolone? moze doszla do wniosku, ze skoro juz jestescie razem to nie muusi sie starac:P

Gość dfddsf
Fuuj, az mi sie nie dobrze zrobilo :o a pachy goli?

Gość Facet zwyczajny...
a to malo tego nawet czasem jak mamy sie kochć proszę ją zeby ogoliła włoski przy jajkach bo nie lubie ich czuc w ustach to mówi ze ona też by tego wymagała

Gość niegrzecznaSS
dla mnie to dziwne- ja się golę dla siebie- nie dla faceta- i nie wyobrażam sobie żebym miała włochy na innej części ciała niz na głowie...nawet jak wiem, że mój facet nie będzie mnie oglądał bez spodni czy majtek to i tak zawsze jestem wygolona- najbardziej rażą mnie kobitki- a często są to młode dziewczyny- właśnie - elegancko ubrane, w mini i rajstopkach- a pod rajstopkami- przyklepane kłaki- fujjjjj

kup jej w prezencie np zestaw kosmetykow plus depilator (jak bedzie razem czyms to moze sie nie wkurzy) nie wyobrazam sobie zeby mloda dziewczyna nie golila nog - nie wazne czy ma faceta czy nie, czy pokazuje nogi czy je ukrywa

Gość inna całkiem inna ...
nieogolone kobiety są seksowne, takie podniecające, te czarne włosy wijące się wokół warg sromowych i dziurki odbytowej, ach.....

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość daj jej banana Facet

Gość gewthtrejryj
Rozumiem ze w dzisiejszych czasach jest moda na golenie nog i kazda zadbana kobieta je goli. Jednak nie tak dawno, bo np. jescze nasze babciom nie przyszlo to nawet do glowy, nie mowiac o całych wiekach wcześniej. Mężczyznom przez te tysiącelat to jakos nie przeszkadzalo zeby kobiety byly dla nich piekne i pociagajace. Rozumiem ze media itd. przyzwyczaily nas do widoku nog nieowlosionych, ale nie przesadzajcie ze jak kobiecie raz na jakis czas zdarzy sie o tym zapomniec to jest to ochydne i nie wiadomo jak okropne. Ja mam wlosy na nogach (gdybym nie ogolila) mniej wiecej takiego koloru i wielkosci jak na przedramionach i na przedramionach jakos to nikomu nie przekzadza (na razie...). Gole je bo tak jak napisalam, jest to dzisiaj cecha "zadbanej" kobiety. Ale faceci, prosze o troche wyrozumialosci, nie zawsze kobieta ma czas, ochote i mozliwosci (wakacje pod namiotem itd.) zeby nogi byly zawsze idelanie gladkie.

Gość ona jest ochydna
ta twoja dziewczyna. jesli nadal z nia jestes to niezly z ciebie pedal

Gość gość
Nie wyobrażam sobie nie golić nóg zimą, tylko dlatego, że pod spodniami nie widać włosów. Umarłabym:o:(Twoja dziewczyna to jakaś fleja i tyle.

Gość kawal chleba
ja pierdole kocha dziewczyna i ma zerwac z nia tylko dlatego ze ma nieogolone nogi. jebnieci nikgdy nie kochaliscie