salix 515 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: hej dad jokes to dad jokes tak opowiadam je z głowy czyli z niczego Hej, nie przejmuj się ani nie obrażaj ja też jestem przekonana że moje żarty są genialne i świetnie się przy nich bawię inni niekoniecznie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: ja też Ja Ciebie też. Piosenka mi wskoczyła na klawiaturę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, salix napisał: Hej, nie przejmuj się ani nie obrażaj ja też jestem przekonana że moje żarty są genialne i świetnie się przy nich bawię inni niekoniecznie Nie tylko Ty tak masz. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Baba napisał: Czy klient ma możliwość decydowania o formie dostawy? Jeśli tak, to na jakim etapie. W opcjach śledzenia przesyłki można wybrać formę dostawy .Chyba że coś się nie mieści do paczkomatu to kurier z automatu . I nie idą tak długo jeżeli ekspresowa paczka z tym że drożej, ale max tydzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: W opcjach śledzenia przesyłki można wybrać formę dostawy .Chyba że coś się nie mieści do paczkomatu to kurier z automatu . I nie idą tak długo jeżeli ekspresowa paczka z tym że drożej, ale max tydzień. Właśnie sprawdzałam raz jeszcze na poczcie. Ile trzeba zapłacić za ekspresową dostawę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, salix napisał: Hej, nie przejmuj się ani nie obrażaj ja też jestem przekonana że moje żarty są genialne i świetnie się przy nich bawię inni niekoniecznie Raczej wszystkich musisz informować kiedy się śmiać z tych twoich genialnych żartów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Właśnie sprawdzałam raz jeszcze na poczcie. Ile trzeba zapłacić za ekspresową dostawę? Zależy po jakim kursie waluta ale jakieś pięć dych płaciłem. A przy zakupie czegoś za powyżej pięciu stów ekspresowa za free była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Gеt Out napisał: W opcjach śledzenia przesyłki można wybrać formę dostawy .Chyba że coś się nie mieści do paczkomatu to kurier z automatu . I nie idą tak długo jeżeli ekspresowa paczka z tym że drożej, ale max tydzień. Na temu jest za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Zależy po jakim kursie waluta ale jakieś pięć dych płaciłem. A przy zakupie czegoś za powyżej pięciu stów ekspresowa za free była. Przesyłki mam za free, ale jest tam opcja: przyśpiesz dostawę. W to nie klikałam i to będzie kilka paczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1037 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Na temu jest za darmo. jeszcze tam nigdy nic nie kupiłem na aliexpress nie raz i wtedy zawsze paczkomat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 1 godzinę temu Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: jeszcze tam nigdy nic nie kupiłem na aliexpress nie raz i wtedy zawsze paczkomat Temu jest chyba tańsze od Ali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, murb napisał: Na temu jest za darmo. Przy zakupach za większą kwotę, albo korzystając z kuponów rabatowych ale wtedy tylko kurier. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1037 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Dobranoc. dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 64 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: jeszcze tam nigdy nic nie kupiłem na aliexpress nie raz i wtedy zawsze paczkomat Ile czasu paczki z aliexpress do Ciebie szły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ile czasu paczki z aliexpress do Ciebie szły? Zależy skąd są wysyłane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1037 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ile czasu paczki z aliexpress do Ciebie szły? zazwyczaj coś koło tygodnia i zazwyczaj zgodnie z tym co było podane w ofercie - chyba raz mi się zdarzył 1 dzień opóźnienia jak wybieram paczkomat (prawie zawsze) to wisi parę dni w przygotowaniu, a potem jak już jest w Polsce to mam ją na drugi dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1037 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Bаzyl napisał: Zależy skąd są wysyłane. z Chin kontynentalnych jak z Polski to dwa dni kurierem (czyli jeden dzień na ogarnięcie się i potem wysyłka) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: jeszcze tam nigdy nic nie kupiłem na aliexpress nie raz i wtedy zawsze paczkomat To (podobno) jeden ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1037 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: To (podobno) jeden ... właśnie zajrzałem na temu i też mi się tak wydaje na Ali są kody rabatowe - zawsze zaglądam na lowcychin kropka peel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1296 Napisano 1 godzinę temu 49 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: to może ja już przyjdę z jabłkiem w zębach Wolałabym ziemniaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1037 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wolałabym ziemniaka taka potwarz... tego to się nie spodziewałem... Ziemniak ma się żenić w przyszłym roku, a Ty mu jeszcze taką dywersję chcesz zrobić teraz? no no niezłe ziółko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1296 Napisano 56 minut temu 31 minut temu, Gеt Out napisał: Raczej wszystkich musisz informować kiedy się śmiać z tych twoich genialnych żartów. Czasem nie wiemy że coś jest genialne dopóki ktoś nam nie powie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1296 Napisano 54 minuty temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: taka potwarz... tego to się nie spodziewałem... Ziemniak ma się żenić w przyszłym roku, a Ty mu jeszcze taką dywersję chcesz zrobić teraz? no no niezłe ziółko Ale tylko go zjeść a potem niech się żeni co mnie go obchodzi. Jabłko jest słabe I pasuje tylko do guźca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 363 Napisano 53 minuty temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: taka potwarz... tego to się nie spodziewałem... Ziemniak ma się żenić w przyszłym roku, a Ty mu jeszcze taką dywersję chcesz zrobić teraz? no no niezłe ziółko Zadrość piecze co nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 64 Napisano 53 minuty temu 18 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: zazwyczaj coś koło tygodnia i zazwyczaj zgodnie z tym co było podane w ofercie - chyba raz mi się zdarzył 1 dzień opóźnienia jak wybieram paczkomat (prawie zawsze) to wisi parę dni w przygotowaniu, a potem jak już jest w Polsce to mam ją na drugi dzień Pytam bo do mnie zawsze tak długo szły że zanim dotarły to ja już zdążyłam zapomnieć że coś w ogóle zamawiałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1037 Napisano 53 minuty temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale tylko go zjeść a potem niech się żeni co mnie go obchodzi. Jabłko jest słabe I pasuje tylko do guźca. hrum hrum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1037 Napisano 51 minut temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Pytam bo do mnie zawsze tak długo szły że zanim dotarły to ja już zdążyłam zapomnieć że coś w ogóle zamawiałam. albo to albo zaniki pamięci wiadomo, że jak coś ma być na jutro to z alledrogo do paczkomatu ale jak mam czas i to nic pilnego to mogę poczekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 583 Napisano 49 minut temu 40 minut temu, Gеt Out napisał: Raczej wszystkich musisz informować kiedy się śmiać z tych twoich genialnych żartów. Dobrze że twoje bawią tu wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 60 Napisano 48 minut temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Czasem nie wiemy że coś jest genialne dopóki ktoś nam nie powie Głupia sytuacja jak produkt przereklamowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach