Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała miiiiii

jaka ja jeste głupia...

Polecane posty

Gość mała miiiiii

Mam 16 lat, moja mama zawsze mi powtarzała ze jak tylko bede chciała zaczac wspolzycie to mam jej powiedziec. Wtedy pojdziemy razem do ginekologa i On wybierze odpowiednia antykoncepcje dla mnie. Ale wczooraj spałam z chłopakiem bez zabezpieczenia, nie wiem jak to sie stało. Boje sie ze zajde w ciaze i zawiode mame, ktora starała sie byc zawsze ze mna szczera. Głupio sie czuje. A jak uwazacie jesli ostatnia miesiaczka zaczeła mi sie 6 pazdziernika to mam szanse na zajscie w ciaze?

Gość mała miiiiii
no wiem jak, ale z drugiej strony nie, Bo uwazałam sie za rozsadna dziewczyne a tu taki babol

Gość zależy jakie masz cykle
ile trwaja?

Gość mała miiiiii
cykle mam 28- 30 dniowe zalezy

raczej marne są szanse na to, że wpadłaś zakładając, że twoje cykle trwaja tyle ile napisałaś;)

Gość zdegusciak
wlasnie sporawe... a spuscil sie ten twoj chlopak w srodeczek/?

bzdura! owulacja zawsze wstępuje na 12-16 dni przed miesiaczką, a łatwo obliczyć, że stosunek odbył się później

Gość mała miiiiii
dlaczego sporawe???? włąsnie liczyłam i chyba znikome

"przejechała"?:O o czym ty mówisz?:O biologii nie zmienisz;)

Gość głupie czcze gadanie
taaa... biologii nie zmienisz... ale własnie jest ale... moja koleżanka zaszła w ciążę 3 dni przed planowanym okresem. w tym miesiącu kochała sie tylko jeden jedyny raz.. i co?

przedstaw całą sytuację koleżanki to pogadamy;) mówić, że zaszło się w ciążę 3 dni przed miesiączka to każdy może;)

a co mam ci przedstawić? mąż pracuje za granicą. przyjechał na weekend. kochali się raz, trzy dni przed planowanym okresem. i ciąża owszem mówić każda może, ale po co mam ściemniać? czy mam w tym jakiś interes?

Moja przyjaciółka tez zaszła w ciążę 2 czy 3 dni przed okresem i też to był ich jedyny stosunek w tym miesiącu. Na biologii to chyba Ty sie nie znasz :o Owszem 12-14 dni przed końcem cyklu, ale ZAZWYCZAJ, a nie ZAWSZE. Matko, i Ty mnie jeszcze pouczasz?

dla mnie to żadne przedstawienie sytuacji;) ale Ty masz prawo wierzyć w co chcesz;)

sarkastyczna, a Ty kim jesteś żeby mnie pouczać?

a co ci mam przedstawić kobito??? jej cykle w kalendarzu? a może adres i telefon?? zebys sie mogla przekonac osobiscie???? głupich nie sieją niestety sami się rodzą

jak na razie to ty sie kompromitujesz, bo żadnymi faktami nie operujesz:O skoro ta twoja koleżanka zaszła w ciążę to w takim razie miesiączki już nie dostała zatem na jakiej podstawie twierdzisz, ze zaszła w ciążę na "3 dni przed okresem"?:O

Gość zdegusciak
:O BOSHE... :O PRZED TERMINEM PLANOWANEJ MIESIACZKI ... KOBITO - NIE DOSZUKUJ SIE PROBLEMU :O

Gość poko loko
nie ma szansy na ciaze

Sama zaczęłaś o tej biologii. Naprawdę polecam żebyś sama doczytała o tym że nie zawsze jest książkowo. Albo poszukaj na tematach dziewczyn starających się o ciążę, zwłaszcza takich które używają testów owulacyjnych. Możesz się bardzo zdziwić, chyba że w testy tez nie wierzysz... Swoją drogą - ja mam cykle 32-34 dniowe, więc skoro owulację się liczy od końca cyklu, to dziś też nie powinnam być w ciąży, bo kochaliśmy się z mężem dużo za wcześnie, a potem wcale. Więc jak już pytasz kim jestem żeby Cię pouczać - jestem ciężarną która zaszła w ciążę, co wg. Ciebie nie było możliwe.

Gość poko loko
bankowo nie bedziesz w ciazy

ja nie pisałam o DNIACH PŁODNYCH, a o owulacji, a to spora różnica:) mogłaś współżyć wcześniej, a plemniki, jak sama zapewne wiesz, mają długą zdolność przetrwania jeśli maja ku temu warunki:)

"zależy jakie masz cykle jak na razie to ty sie kompromitujesz, bo żadnymi faktami nie operujesz skoro ta twoja koleżanka zaszła w ciążę to w takim razie miesiączki już nie dostała zatem na jakiej podstawie twierdzisz, ze zaszła w ciążę na "3 dni przed okresem"? " gdzie napisałam "3 dni przed okresem"? " ???? napisałam "przed planowanym okresem" a jedynym faktem jest fakt ciąży mojej koleżanki koniec w tym temacie żegnam ozieble