Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała miiiiii

jaka ja jeste głupia...

Polecane posty

Gość tirurinka
druga owulacja moze wystapic ale tylkow przeciagu 24 godzin....nauczcie sie torche a pozniej piszcie

Gość sagemkaxxx
dziewczyny mzoe Wy mi odp. jezeli naktorszy moj cykl to 26 a najdluzszy ( w tamtym roku kilka razy 33) a dzis jest 32 dc i brka okresu czy powinnam sie martwic>? wydaj emis ie ze pzesunela mis ie owulacja na jakis 17dc. wsio mnie boli jak na okres ale go nie ma :(

Gość nieee martw sie
zależy jakie masz cykle -----> ci odpowie, ona wszystko wie

Gość sagemkaaaxxx
zawsze mam 28-29 dniowe. s

Nie mam siły czytać wszystkich wypowiedzi, odniosę się więc do samej autorki i pierwszego tematu, skoro o to zostałam poproszona.Szanse na ciążę są, niestety. I niestety nie da się powiedzieć jak duże, bo owulację się obserwuje a nie wylicza. Teraz to możemy sobie tylko gdybać.Jeśli od stosunku nie minęły jeszcze 72 godziny to leć do pierwszego ginekologa (nawet na pogotowiu) i poproś o receptę na postinor bądź tabletki, które będziesz mogła zastosować zamiennie (metoda Yuzpe).

sagemkaxxxTo, czy powinnaś się martwić zależy od tego czy współżyłaś bez zabezpieczenia. Jeśli tak - to wykonaj jutro z rana test.Owulacja mogła się przesunąć, ale nie musiała.