Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bioderkaaa

JAK PRAWIDŁOWO MIERZY SIE BIODRA???ale tak prawidłowo totalnie

Polecane posty

Gość bioderkaaa

NIKT NIE WIE KOGO PYTAM:( kazdy mowi ze na kosciach bioder albo ze posrodku tylka ale nikt nie wie jak profesjonalnie to mierzyc.

Gość hehhhhhhhhhhh
w najszerszym miejscu ...

Gość bioderkaaa
ale najszerszymm iejscu pupy czy ud?? bo słyszalam od krawcowej ze biodra mierzy sie na koncu ud przy zlaczeniu z posladkami..dziwne i nieprawidlowe to chyba.

Gość ojjjjjjjjj
w najszerszym miejscu pupy..oczywiscie

Gość no widzicie nieprawda
BIODRA MIERZY SIE W NAJSZERSZYM MIEJSCU KOSCI UDOWYCH :):)TAK MNIE UCZYLI NA WYKŁADACH NA STUDIACH:)

Gość wiadomo że w najszerszym
miejscu czyli w tym miejscu gdzie widac zaokrąglenie, to wypada mniej więcej na wysokości kroku, wtedy z tyłu miara obejmuje miejsce w którym pośladki najbardzije wystają

Gość skończyłam technikum
odzieżowe i wiem jak sie co mierzy prawidłowo, obt czyli obwód bioder mierzy się uwzględniajac wypukłośc brzucha i po środku pupy, trudno to napisać, ale miary nie przykłada się całkiem poziomo, ale trochę po skosie

rany laski ale wy dziwne jesteście to chyba oczywiste że jak zmierzycie za wysoko lub za nisko to spodnie w sklepie okażą sie za małe dla was ważniejsze jest by miec "89cm w biodrach" nieważne jak to zmierzyłyście

Gość no widzicie nieprawda
buhahhahaa buhahhaa to chyba tego technikum nie skonczylas .. jak mozna mierzyc biodra na brzuchu jednioczesnie i w tylku>>?>hahahaa

Gość hejjjjjj
a gdzie studiujesz?:)

u mnie "biodra mierzone w ten sposób i tak by pozostały" takie same bo mam wklęsły brzuch ;-) ale generalnie chodzi o to by nie oszukiwac i sobie nie odejmowac

Gość skończyłam technikum
Obwód bioder - obt- w najszerszym miejscu bioder, przez największą wypukłość pośladków, uwzględniajac również wypukłośc brzucha (odcinek między łonem a pępkiem to już brzuch)

Gość kalllll
Booooosh, który raz!! Biodra mierzy się w NAJSZERSZYM miejscu. U jednej będzie to środek pupy, u innej nieco niżej, zależy od budowy. Grunt że to twój największy wymiar na dole.

Gość Alexxxa
na kafe większość mierzy na wysokości kości i później piszą, że w biodrach mają 85, a w pasie 75. :o