Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tirurinka

Mozliwa ciaza przy temperaturze 36,4??

Polecane posty

Gość tirurinka

Kochalam sie i troszke nas ponioslo ale na poczatku kochalismy sie troche bez gumki do wyrysku bylo daleko. Roznica miedzy temperaturami prz i po wzroscie wynosi 0,2 stopnia. Kochalismy sie w moje dni plodne. Co o tym sadzicie?? Okres spoznia mis ei dwa dni.

Gość tirurinka
nie rozumiem??

zrób sobie zwyczajnie test... jak sie kochałas w dni płodne bez gumeczki to możesz byc w ciązy to logiczne

Gość tirurinka
ale wiecie w sumie to kochalam sie dzien po domniemanej owulacji....i do wytrysku bylo daleko i sumie to te temperatury sa takie niskie, a progesteron chyba bylby wtedy wyzszy niz w poprzednich cyklach... jak sadzicie??

Gość ja mam pyt dot
a ile dni minelo od stosunku? poza tym, jak sama napisalas-owulacja byla domniemana. Domniemywac to sobie mozna..

Gość paullinkaBulka
masz ciaze mys o sobiie idiotko tablety lykaj ABBO CEP NIECH GUMY ZAKLADA JAKIE PUSTE JESTESCIE TYLKO PATRZYCIE NA FACETA BO NIECH KROLOWI BEDZIE DOBRZE A POTEM MECZYCIE SIE W HUJ ZE WSZYSTKIM

Gość tirurinka
Paulinka masz 100% racje tylko ze to nie bylo tak ze tylko On chcial ja tez chcialam i wiem ze jak cos to obydwoje bedziemy ponosic konsekwencje tego...liczylam sie z tym ze to moga jeszcze byc moje dni plodne ale zaufalam mu juz nie pierwszy raz mamytaka sytuacje i tym samym nie pierwszy raz sie mecze...yhhh

Gość tirurinka
2 tygodnie od stosunku

Gość tirurinka
ale czy slyszalyscie zeby temperatura w ciazy wynosila 36,4?? w pierwszej fazie mialam z tego co pamietam to 36,1 36,2 slyszalam ze najnizsza temperatura w ciazy to 36,6

Gość ja mam pyt dot
nie ma znaczenia, co pisza, Wazne, ze poziom nizszy byl na 36,2 tym samym w fazie wyzszej jest 36,4 (minimum). Przy zajsciu w ciaze temp nie spada z poziomu wyzszego (u ciebie 36,4)

Gość ja mam pyt dot
jelsi temp sie utrzyma na wyzszym poziomie dluzej iz 18 dni, to mozesz juz sie bac, ze jestes w ciazy.

Gość tirurinka
co prawda sluz mam podobnie jak w innych cyklach troche rozciagliwy i szyjka macicy jakby robi sie bardziej rozwarta..yhhh

Gość tirurinka
a wlasnie ten sluz taki ciagliwy jak bialo jaja kurzego co moze oznaczac??

Gość piskacz
Elementarna wiedza się kłania :O Śluz jak białko kurze oznacza dni płodne i nie ma znaczenia, że to był "dzień po owulacji", bo tak naprawdę nigdy nie wiesz, kiedy DOKLADNIE ją masz.

Gość tirurinka
wiem ze oznacza on dni plodne i wiem ze zazwyczaj wystepuje on u mnie przed okresem chcialam sie tylko zapytac czy to mozliwe zeby wystepowal przed okresem. co prawda juz w paru cyklach tak mialam ale nie wiem czy to dobrze?? tak powinno byc?? jest go mnie niz w dni plodne

Gość to mozliwe
pod koniec okresu przewazaja estrogeny i to przez nie jest ten sluz. Nie ma to jednak nic wspolnego z dniami plodnymi. Zwiastuje to miesiaczke (spadl progesteron i teraz dominuje estrogen. progesteron spada przed okresem)