Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Why tell me why

Jestem wkurzona jak osa!!!!

Polecane posty

Gość Why tell me why

Dlaczego wszystkie agencje modelek potrzebują wieszaków, oki spoko żeby każdy ciuch leżał jak tak lala, ale niech dadzą raz szanse takim dziewczynom jak jaaaaaaaaaa!!!!! troszkę grubszym z większymi bioderkami a nie odpisują mi że owszem nadaję sie, mam bardzo ładną buzie ale muszę popracować nad sylwetką. Albo zapraszają na spotkania coś tam oferują, ale jak widze moje pszyszłe koleżanki to mnie ścina, wszystkie jak patyki i sama uciekam. CZEMU TAK MUSI BYĆ????????????????????????????

Gość Optymistka
Nie przejmuj się, jesteś piękna, naprawdę piękna i tylko kobiety o kształtach takich jak Twoje, moje i tysięcy innych są pożądane przez normalnych facetów. Nie słyszałam jeszcze opinii zrównoważonego i rozsądnego mężczyzny, który leciałby na kości. A że agencje zatrudniają tylko wieszaki? Sama odpowiedziałaś sobie na pytanie - bo na chudym wszystko dobrze leży i na pokazach projektanci i cała ta ekipa nie musi się wiele natrudzić, żeby to wszystko jakoś wyglądało. Ale kto by poleciał na kości obciągnięte skórą? Nawet takie ubrane w markowe ciuchy? Nikt, może jakiś dewiant... ;)

Gość Why tell me why
Optymista.. dzięki rzeczywiście jesteś optymistką. Ale ja tego nie zrozumiem to jest oszustwo, jak mogą pokazywać na wybiegach mode dla kogo????? Dla wychudzonych lasek???. a przyjdzie kobitka troszkę przy kości spodoba się jej wdzianko, kupi je sobie i co w lusterku szok!!! bo inaczekj wyglądało na tamtej modelce a inaczej na niej, powinny być modelki mieszane żeby każdy mógł obiektywnie spojrzec jak bedzie w tym wyglądał, a nie takkkkk :(

Gość ehhhhhhhjjj
niestety to agencje decydują kogo chcą.. przeciez nie maja obowiazku brac wszytskich

Gość Why tell me why
jasne że nie... ale mogli by. Właśnie takie teksty przyjmiemy Cie ale trozkę schudnij wprowadzają młode dziewczyny w ANOREKSJE i do kogo pretensje. Ja sie nie będę odchudzać jeszcze się doczekam gdzie wezmą mnie taką jaka jestem i będą tam dziewczyny takie jak ja. Nawet jak będę miała 40 hehe :) Jeszcze zobaczą co tracą :P

Gość Optymistka
Mnie też to wkurza. Tyle jest lasek, które nie potrafią sobie odpuścić i olać podejście agencji, odchudzając się obsesyjnie i stając się anorektyczkami. Moja kumpela ma obsesję na punkcie urody i oprócz tego, że nie umie wyjść ze śmieciami bez makijażu i setki bransoletek, odchudza się jak głupia i odmawia sobie wszelkich przyjemności z jedzenia za dnia, a w nocy podżera z lodówki słodycze :O Nie dość, że muszę znosić jej wariactwo, to jeszcze wypomina mi to, że lubię zjeść. A ja ważę 70 kilo przy wzroście 173 cm! Jestem normalna:D I takie agencje, czasopisma, reklamy i filmy wprawiają te dziewczyny w anorektyczny nastrój, bo każda chce być taka jak Kate Moss czy inne wieszaki. A one są obleśne, nie chciałabym mieć takiej koleżanki... :O

Gość ehhhhhhhjjj
no wlasnie:/ pozniej prowadzą sobie diety 500kcal na dzien.. ja nigdy bym sie nie zgodzila schudnac:D chce przytyc ii naprawde dziwie sie dziewczynom:/

Gość onaaaaaaaaaa......
a ja mam 168 cm wzrostu 65 kg i dobrze się czuję w swym kochanym ciałku :)

Gość Why tell me why
Optymistka... :) jestem z Toba!!! ja tez uwielbiam jeść waże 67kg w porywach 69kg i mam 182cm wzrostu i czego od nas chcą??? Takich lasek nigdzie nie znajdą, bo my jesteśmy istną statuą kobiecości i tego co sexi, naprawdę sylwetki chłopięce są lepsze??? albo szkielety?? nie sądzę, i jak sie wkurze to sama założe agencje modelek XL niech będzie albo L, co to za róznica, ważne żeby zobaczyli że takie dziewczyny też mają szanse wybicia i nie muszą być w cieniu swoich anorektycznie szczupłych koleżanek...

Gość Why tell me why
jest tu ktoś jeszcze???? :(

Gość Optymistka
To Ty jesteś chudziutka, moja droga - ważysz mniej niż ja i jesteś 10 cm wyższa! Albo ja jestem upasiona... Tak czy inaczej, to nie jest taki głupi pomysł - założyć agencję dla kobiet o rozmiarze większym niż 38... Pomyśl nad tym, bo mogłoby to chwycić.

Gość ehhhhhhhjjj
spokojnie:) nie ma co sie denerwowac;) ladnie wygladasz i to sie liczy.. jak widze dziewczyny na wybiegu to nie zycze tego nikomu. i nie chce obrazac chudych bo sama jestem:/ ale te ktore sie odchudzaja to szkoda slow:P z ciekawosci ile wazysz/masz wzrostyu?:)

Gość ehhhhhhhjjjj
juz doczytalam:D

Gość Why tell me why
I tak chyba zrobie, tylko nawet jeszcze nie iem od czego zacząc, może od strony internetowej???

Gość ehhhhhhhjjjj
jak zobaczylam Twoj wątek to pomyslalam ze poprostu jestes troche grubsza i Cie nie chcieli;)) ale masz idealna wage.. nie przejmuj sie niczym:P

Gość bo możecie sobie mówić
co chcecie i dodawać swoje teorie, ale prawda jest taka, że chude jest piękne, kojarzy się delikatnością, subtelnością, dziewczęcością, a nadwaga z grubą, starą babą piorącą gacie mężowi, tak jest i tego nie zmienicie, i choć nikt nie jest idealny, macie ładne buzie to o.k. podkreślcie to, ale nie wmawiajcie innym, że fałdy są seksowne i pociągające, bo to nic trudnego obżerać się czekoladą i roztyć. Tym postem nie chciałam nikogo obrazić, więc przepraszam, jeśli tak się stało. Dodam, że ludzie mają rożne zalety, i nie wszyscy muszą być zgrabni i piękni. Pozdrawiam.

Gość Optymistka
Może... Nie wiem, nie znam się na zakładaniu firmy, ale myślę, że musiałabyś dużo zainwestować w promocję i reklamę. Dobry pomysł wpadł Ci do głowy, tylko teraz go nie można zaprzepaścić.

Gość ehhhhhhhjjjj
tak ale autorka nie ma nadwagi, jest szczuupla, jesli patrzec na wage i wzrost

Gość Why tell me why
Jestem juz w trakcie zakładania stronki :)

Gość hahahha
'prawda jest taka, ze chude jest piekne'...bla bla bla...a mi sie te 'pieknosci' kojarza z wiezniarkami oswiecimia....tez taki sliczne szczuplutkie te laski byly...calkiem jak te wspolczesne modelki.... proponuje zalozyc oboz odchudzajacy Auschwitz 3, 400 kcal na dzien i praca przy kopaniu dolow albo budowa czegos, podejrzewam, ze te idiotki placilyby ciezkie sumy, zeby sie do takiego dostac...hmm chyba mam pomysl na biznes... :P

Gość Optymistka
Może... Nie wiem, nie znam się na zakładaniu firmy, ale myślę, że musiałabyś dużo zainwestować w promocję i reklamę. Dobry pomysł wpadł Ci do głowy, tylko teraz go nie można zaprzepaścić.

Gość Optymistka
Naukowcy stwierdzili, że u mężczyzn, których upodobania seksualne oscylują wokół nazywanych powszechnie \"wieszakami\" , \"anorektyczkami\" czy \"chudzinami\", tzn. kobiet o wadze znacznie niższej od normy ustanowionej przez WHO, odnotowano znaczny procent zachowań homoseksualnych. Czyli jeśli koleś faktycznie interesuje się jedynie takimi chuderlakami to może być biseksualny.

Gość why tell me why
To wstęp mojej stronki zapraszam i jak w miare narazie ?? www.modeling-xl.pl.tl

Gość Halo ..
"Optymistka Nie przejmuj się, jesteś piękna, naprawdę piękna i tylko kobiety o kształtach takich jak Twoje, moje i tysięcy innych są pożądane przez normalnych facetów. Nie słyszałam jeszcze opinii zrównoważonego i rozsądnego mężczyzny, który leciałby na kości. A że agencje zatrudniają tylko wieszaki? Sama odpowiedziałaś sobie na pytanie - bo na chudym wszystko dobrze leży i na pokazach projektanci i cała ta ekipa nie musi się wiele natrudzić, żeby to wszystko jakoś wyglądało. Ale kto by poleciał na kości obciągnięte skórą? Nawet takie ubrane w markowe ciuchy? Nikt, może jakiś dewiant... " Ejjjjjjjjj nooooooooo....!!! To że chcesz pocieszyć koleżanke to nie znaczy że masz obrażać chude!!! Mój facet nie jest dewiantem!!! 😠 Wszystkie kobiety są piękne i nie trzeba obrażać jednych by pocieszać drugie. Zastanów się co ty piszesz w ogóle. To chamstwo jest.

Gość bombelllll
A mi tam się nie podobają modelki, może nie wszystkie ale figura napewno nieee, nie ma za co złapać i ogólnie. Niektóre twarzyczki mają ładne w gazetach po photoshopie, a na wybiegu co nie które to same kości, nie kręci mnie to. Ostatnia wypowiedź, nikt tu raczej nie obraził szczupłych dziewczyn, chyba że jesteś tak przeraźliwie chuda jak panie z wybiegów :D