Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania 123456

intymny klopot... prosze o pomoc

Polecane posty

Gość ania 123456

dzisiaj kochalam sie z moim ukochanym wszystko bylo jak najlepiej... byl gotowy wejsc.. wlozylismy prezerwatywe ..pare ruchow i koniec...zmiekl... probowalismy potem kilka razy ale zawsze to samo po nalozeniu kondoma moj kochany nie byl zdolny sie kochac... czy spotkalo to kogos z was? czy mozliwe jest uczulenie na latex mojego partnera? albo to jest stan przejsciowy? inna antykoncepcja nie wchodzi w gre...prosze pomozcie... dzieki

Gość Lopek
Może to uczulenie proponuje spróbować z inną prezerwatywą...

Gość mysle ze to nie uczulenie
raczej penis twojego chlopaka nie lubi "gumek" :) i wcale sie nie nabijam

Gość Lopek
Może faktycznie nie lubi i lubi być na wolności niż w worku :)

Gość likos
opisz coś więcej o Was. Od kiedy uprawiaceie seks? Często zdarza się u początkujących młodych facetów po etapie onanizmu, gdy poznają kobietę i dochodzi do zbliżenia preerwatywa na tyle obniża odczucia (w porównaniu do pobudzania się ręką), że mężczyźnie opada. Porozmawiajcie o tym.

Gość vvvvvvvvvvv
powiedz mu żeby onanizowal się w prezerwatywie

to byl nasz pierwszy stosunek... i jego pierwszy raz.. ja juz jakies doswiadczenia mialam... moze ze sie tym tak przejal... i..dlatego taka reakcja jego ciala... nie wiedzialam co mam robic nie spotkalam sie jeszcze z czyms takim... byl wyraznie zawstydzony... a ja nie wiem jak mu mam pomoc...

Gość jkhgfrbgqfubrefkb
pierwszy raz i w dupe cie pchal... ale mi to pierwszy raz

mam podobnie. za pierwszym razem wymiękł zupełnie, stopniowo się sytuacja zmienia. czasem kochamy się normalnie i jest cudownie, a czasem (chyba wtedy, gdy chcę czegoś nowego spróbować, nowej pozycji np.) opada i koniec. myślę, że to kwestia psychiki i stresu. prezerwatywa obniża doznania, ale to może bardziej się wiązać z tym, że wie, że będziecie się kochać, skupia się na tym, nie chce Cię zawieść, no i za dużo emocji powoduje taki efekt. dla mojego faceta też jestem pierwszą kobietą i tak to wygląda. ale jest coraz lepiej, u Was też pewnie będzie!

Gość
Bogowie, dziewczyno. U chłopa to norma. Jeśli dziewczyna się boi pierwszego razu to uwierz mi, że facet ciśnieniuje się jeszcze bardziej. Cierpliwości i zrozumienia. i przede wszystkim nie daj mu ciśnieniować się bardziej. W razie czego zawsze można próbować na rauszu... Czerwone wino i krakersy z serem - rzecz mile widziana :D

Gość Jesajdont
Mam dwię opcję co do tego tematu, 1 to Twój chłopak woli chlopców, ale ne przejmuj się, ponieważ istnieje także 2 opcja. Opcja numer2) Niech zaklada prezerwatywe dzień wczesniej przed waszym seksę i wtedy powinniście spróbować Anal'ka.