Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomoge Ci

Odczynianie urokow

Polecane posty

Gość mola...
ok. na adres gwiazdka...??:)

Gość mola...
ok, mail wlasnie doszedl;), wiec za niedlugo sie doezwe;)na maila;)

Gość Do Pomoge Ci
Napisz czy możesz pomóc odeslać do diabla babe która wg mnie omotala mojego chlopa i juz tylko czasu jest jego kochanka a mi sie zycie wali

Gość mola...
ja napisze gdzies za godzinke, bo najpierw musze cos zrobic.;)ale napisze, na pewno bo spadlas mi z nieba;)

Nie ma sprawy, mola napisz wszystko o co prosilam , i umowmy sie na jutro.Hiszpanka Ty rowniez.mam czas jutro od godz15 do mniej wiecej 17.Potem bede dopiero wieczorem.Dzieki temu bede tez miala czas zeby pomyslec \"jak sie za Was wziac \" :)

Mnie juz chyba nikt i nic nie jest w stanie pomoc, sama się zapętliłam w to wszystko, mam złą passę lub urodzilam się pod niewlasciwą gwiazdą, ani w milosci ani w niczym innym mi się nie uklada cale zycie. :(

Ehhhh, bogactwo nie jest chyba moim przeznaczeniem :)) No dobrze,linger , opisz mi swoja sytuacje na email.Do jutra sie odezwe.Tylko prosze zeby zaoszczedzic czasu i Wam czekania na skutki:) , piszcie duzo.To znaczy , wszystko co Wam przychodzi do glowy.Problem polega na tym, ze ludzie kiedy sa w zlej sytuacji, maja pecha i nie potrafia znalezc wytlumaczenia, mowia: ktos rzucil na mnie urok, jestem pechowcem itp.I moim zadaniem najpierw jest stwierdzic czy rzeczywiscie zle jest w to wszystko zamieszane, czy poprostu ktos tak bardzo zabrnal w problemy ze nie potrafi znalezc rozwiazania. Dobranoc :)

Gość Brondynka
Pomogę Ci - uważam, że jesteś wspaniałą osobą. Nie dość, że zgodziłaś się pomagać niektórym za darmo to w zamian za twoją pomoc chcesz aby osoby, którym pomagłaś odwdzięczyły się pomagając innym. To świadczy o twojej dobroci i wspaniałomyślności. Przypomnieł mi sie wspaniały film pt. "Podaj dalej".

Kilka, kilkanascie minut temu dostalam od pewnej osoby email.Przeczytalam go i przed odpisaniem niechcacy skasowalam.Jesli ta osoba to czyta,( podpowiedz: napisalas ze masz 21 lat), to bardzo Cie prosze napisz do mnie jeszcze raz , chocby pusty list zebym miala Twoj email.Chce zebys wiedziala ze przeczytalam .I jesli tylko wyslesz mi swoj email, napisze do Ciebie jutro.Bardzo prosze.

Gość wesoly romek
czesc i czolem :)

Gość kluski z rosołem
co wy w średniowieczu żyjecie jeszcze ludzie ???

Gość baska plochliwa
jak widac czasy sie zmieniaja a ludzie wciaz tacy sami.mimo postepu ludzie tego potrzebuja.

Zabobony kwitną :D Rzucam czary, szkodzę ludziom, sprowadzam nieszczęścia, export, import :P

Gość no w twoim przypadku
to napewno import.bo jesli robisz te rzeczy o ktorych piszesz to napewno to do ciebie wroci:P)

Gość czy ktos dostal odp
???

Gość do mola
Mola czy dostalas odpowiedz napisz prosze

właśnie, ja też chciałabym to wiedzieć, Autorko odezwij się choć słówkiem, ja już nie wiem co robić...

Gość mola...
nie dostalam zadnej odpowiedzi, cisza jak makiem zasial;)

Ja także nie dostałam i martwię się o Autorkę :( Chyba pozostaje nam samym sobie poradzić.

Gość hahaha dobreee

Gość a kto potrFI RZUCIĆ UROK

Gość no i cisza.....
:(