Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomoge Ci

Odczynianie urokow

Polecane posty

Gość to jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czy Ty tu jeszcze zagladasz autorko? jesli tak to daj znac, bo potrzebuje pomocy!!!!

Gość upppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość upaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
upikkkk

Gość upppppppppppppppppppppppppppa
Upppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Gość POSZUKAJCIE W GOOGLE
19:21 upik zrobię 18:45 Upik znowu 08:58 czy ktos dostal odp nie patrzycie na DATY????? TO JEST JAKIŚ STARY TOP NA KTÓRYM NIKT JUŻ NIE PISZE!!!!!!!!!!

Gość uppppaaaaaaaaaaaaaa
wiem, ze stary i kiedy byl aktualny widzialam go probowalam napisac na maila do autorki topiku ale wiadomosci wracaja do nadawcy specjalnie go podnioslam z mysla, ze moze autorka zobaczy i sie odezwie

Gość podnosicielka topikow

Dziwicie sie, ze autorka nie odpowiada? Ja nie. Robie to samo od 20 lat i wiem, ze jestem wysmiewana przez jednych, a przez drugich obsypywana podziekowaniami (niezasluzonymi zreszta). Wypowiedzi typu: "Sredniowiecze, zabobony, czarna magia" slysze codziennie, ale zastanowcie sie, prosze: Co zrobili ci "postepowi i nowoczesni" dla tych, ktorzy cierpia? Nic. Wiec niech siedza cicho i nie przeszkadzaja, albo niech wstana i wreszcie podadza reke, pociesza lub wspomoga. Potem pogadamy. A to, ze prawdziwe czarownice/madre baby/czarodziejki/zielarki pomagaja bezplatnie lub za minimalna oplata stalo sie sola w oku tych, ktorzy z pomocy zrobili zrodlo dochodow (czasem niemalych). Czy dlatego chcecie nas wysmiewac? To dlatego nasza pomoc jest bezowocna? Bo nie bierzemy pieniedzy? :-D My dostajemy wiecej, niz ci, ktorzy zyja z pomocy innym, bo w mysl zasady: "Otrzymasz w trojnasob to, co dales" w sumie jestesmy na wygranej pozycji. I spam, trolling tez powraca. W trojnasob. Dlatego zadne z nas nie bedzie nigdy szkodzic nikomu, bo to wraca do "nadawcy". Zawsze.

Gość justicja
nie wiem jak wy ale wieze w to co inni nie wieza , nie zajmuje sie blachostkami i nie pomagam za pieniadze zadze afirmacjami ktore wiecej pomagaja jak jakiekolwiek zaklecia: a oprucz nich nie mam tez nic do zazocenia zyjcie w spokoju pa. A pozatym co do urokow jesli podejzewasz ze jestes przeklety sprawdz to : przekroj 3 cytryny posyp cukrem i pozostaw u swych stop gdzie spisz jesli szczarnieja znaczy ze masz cos na karku , ale powaznego powodzenia

Gość justicja
Schadow zaczelam z kartami tarota w wieku 15 lat i nie mialam jeszcze zadnychzazalen . Wakademiku stawialam karty nikt mi nie wiezyl.... dopoki sie nie zaczelo sprawdzac . Odstawilam to na 5 lat ale to karty wybieraja wlasciciela...

Gość ddfghgh
hej, a czy moglabys mi postawic tarota???