Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechciany

co zrobic aby ona poszla ze mna do lozka??

Polecane posty

Gość niechciany

witam wszystkich.jestem z dziewczyna juz od 1,5 roku...ona ma 18 a ja 21 lat.przez rok kochalismy sie ale jej to minelo...odeszla odemnie..na dwa tygodnie...i przespala sie z innym facetem choc ze mna nie chciala wczesniej....faceta w ogole nie znala..a po dwoch tygodniach poszla z nim i stracila dziewictwo.teraz do mnie wrocila i jestesmy razem choc sam nie wiem dlaczego...ja poprostu nie umiem zyc bez niej juz.powiedzialem jej ze chce isc z nia do lozka to ona mowi nie..ze nie zrobi tego ze mna..co mam zrobic..czekac na nia dalej...czy odda mi sie czy nie...czy zrezygnowac z niej juz zupelnie??

Gość troche szacunku chlopie
odeszla od Ciebie, puscila sie z innym, a Ty ja przyjmujesz z otwartymi ramionami :/ Znajdz sobie inna sikse, jak chcesz zamoczyc.

Gość troche szacunku chlopie
i 18-19-letnie dziewczyny w wiekszosci maja wtedy bajzel w glowie, same nie wiedza czego chca. Znajdz sobie jakas 20-latke

Gość dżejson B.
przestań być frajerem i weź życie w swoje ręce....mówisz jak totalna pi*da. olała cię wcześniej, teraz też ma w dupie....im dłużej to będzie trwało tym gorzej dla ciebie. kopnij ją w dupę, zerwij kontakt i pędź poznawać kolejne dziewczyny, poważniesze i mądrzejsze, a zobaczysz że szybko o tej głupiej pindzie zapomnisz....nie jest ciebie warta tyle mojego

Sorry, nie przeczytałem do końca całego postu. To raczej ona mysli tylko o seksie, skoro zaraz po zerwaniu poszła z innym do łóżka. To wogóle nie powinieneś jej przyjmować po tych 2 tygodniach, tylko ją olać.

Gość daj z nią spokój
jak cię tak olała to zerwij z nią i już jak dała dupy innemu daj z tym spokój znajdz sobie inną nie jest ciebie warta

Gość Ty wyżej...
ty kurwa pierdolony, niedorobiony downie.

Gość miszacol
tak, kopnij w dupe scierwo i znajdz sobie inna

Gość niechciany
ale ona jest śliczna. A ja to taki chudzielec w okularkach, przezywali mnie zawsze Glizda:( Tylko ona mnie chciala.

Gość doktormurek
tym kurrwe pogon

Gość doktormurek
tym bardziej kurrwe pogon

Gość khjnfdvkdfjv
spieerdalaj szmaciarzu pod pierzynę do tatusia, on cie przygarnie jak zwykle, kiedy wymlaskasz mu włochate bilencje ból po stracie kvrwiszona przejdzie jak ręką odjął 🖐️ prowokacja na poziomie 1 pkt :o

Gość hythyr6h
a moze ktos wzdycha do ciebie i nawet otym niewiesz??? to zwykla szmata

Gość ona_wi
ona ciebie nie kocha,bawi sie toba a i tak odejdzie jak tylko pozna kogos lepszego,ty jestes tylko chwilowo,wiec nie marnuj czasu bo i tak z tego nic nie bedzie.......przykre ale prawdziwe

Gość niechciany
zadne prowo. Jak facet wybacza zdradę to juz prowo, a jak kobieta to zawsze wierzycie! Zresztą było minęło. Wtedy ze sobą nie chodzilismy. A ja chciałbym już miec za soba pierwszy raz. Kocham ją a ona mnie. Sami jestescie kurvy!

Gość niechciany
jestem napraqwdę odrażający. Ona sama mówiła czasem, że mam szczęscie ze chce ze mna być. Mam rude loczki:( i jestem dosc niski. Po prostu ohyda:( A ona to szczuplutka brunetka, śliczna ppo prostu.

Gość doktormurek
chcesz byc z kurva twoj wybor, jak lubisz jak twoja laska daje dupy na lewo i prawo to powodzenia

Gość mirokrk
zapros dwoch kolegow niech ja pierdola rownoczesnie, wtedy sie przylaczysz na trzeciego i zaruchasz, moze sie nie zorientuje

Gość megadupcyngier
wyruchaj ja kijem od miotly na poczatek

Szkoda mi Ciebie. Jakby jej zależało na Tobie na bank poszła BY Z TOBĄ DO WYRA NIE Z PRZYMUSU NAWET A Z MIŁOŚCI ,WIĘC SAM WIDZISZ ,

Gość fotel
pewnie masz małego ptaka[dlatego pukneła się z innym],ale sporo kasy[dlatego do ciebie wróciła].

Gość svb dhmk,
zastrzel

Rany, dopiero teraz zauwazyłam, że ktos odgrzebał starego kotleta z 2007 roku... i pewnie ma ubaw po pachy :)

Gość Zi0m
Dzisiejsze laski takie są - opowiada ci bajki, wsadzi cycki do drinka a pójdzie się ru**ć z tym co zapłaci. To już nie te czasy, że mogłeś mieć laskę na ładne oczy, dzisiaj wymagania rosną. Jeśli laska jest coś warta to za darmo ci przecież nie da. Możesz albo posuwać jakieś wycieruchy albo zaproponować seks za konkretną kasę.

Gość moja córka i ja124
OLJ ZIOM, JAKĄ TY MASZ WIEDZĘ O DZISIEJSZYCH LASKACH.... tylko pozazdrościć...ciekawe ile masz lat i za jaką konkretną kasę tatusia dymasz te laski