Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na maxxa

zna ktos jakis dezodorant ktory nie plami ciuchow czarnych i nie tylko na bialo?

Polecane posty

Gość wkurzona na maxxa

Masakra uzywam dove niby ktory chroni czarne ciuchy przed biualym zabrudzeniem i dupa ciuchy wygladaja masakrycznie nie da sie sprac tego:O dzis kupila dwie czarne bluzki nowe po przymierzeniu wlasciwie nadaja sie do prania... zna ktos jakis dezodorant ktory nie plami czarnych ciuchow?? no i po ktorym sie nie smierdzi po 2 godzinach:O plis:)poradzcie

Gość wkurzona na maxxa
a utrzymuje sie w miare dlugo??polecasz w sprayu sztyfcie?

Gość Czyscioszka___
lady speed stick...ja mam ten w sztyfcie.Nigdy w zyciu mnie nie ubrudzil. Pieknie pachnie, fantastycznie chroni :)

Gość kalalla
KAŻDY antyperspirant plami i ŻADEN dezodorant nie plami.

Gość wkurzona na maxxa
wlasnie tez tak myslalam ze to antyperspiranty tylko plamia:o a zwyklt dezodorant trzyma chociaz ?? czy od razu sie smierdzi:P

Gość kalalla
To zależy jaki dezodorant i to jest sprawa bardzo indywidualna. Ja muszę zmieniać często, czasami używam 2 na zmianę. Generalnie kup sobie etiaxil, to jest antyperspirant, który używa się 1-2 razy w tygodniu NA NOC. Rano myjesz. I przestajesz się pocić. Wtedy dezodorant ci naprawdę wystarczy.

Gość lady speed stick 24/7
nosze czarne bluzki i nigdy nie mialam zadnych sladow.

Gość Justa 1981
Ja uzywam antyperspirantu Keops firmy Roc i jest super, wczesniej pocilam się bardzo mocno a teraz jestem suchutka. Czasami zdarza sie ze zostają plamki na ciemnych ubraniach ale są to sporadyczne przypadki, jeśli już są plamki to tylko na lewej stronie bluzki

powiem tak te normalne rexony brudza ale jak kupiłam sobie crystal w kulce to była naprawde rewelacja nie brudzi ładnie pachnie i człowiek naprawde sie mniej poci!!!!!!!!!!!! polecam

Gość malenka...edytka
nivea fresh ten nowy z trawa cytrynowa w kulce.Bomba i slicznie pachnie:)

Gość sylwias27
hejka wszystkim, ja uzywam nowej rexony cristal do czarnych ubran i naprawde jest rewelka, ladnie pachnie i naprawde nie brudzi a ja nosze wiekszosc czarnych ciuchow. Polecam goraco.