Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrinaaa

jeśli nie tabsy to co????

Polecane posty

Gość katrinaaa

brałam przez miesiąc tabsy - dokladnie yasminelle. jednak po skonczeniu opakowania nie odwazylam sie na drugie. mialam ogromne zawroty glowy, mdlosci, piersi powiekszyly sie o rozmiar i maxymalnie bolały (nie moglam ich nawet dotykac, najmniejszy ruch sparwial mi ból) i na dodatek wlosy wypadaly mi garsciami... teraz mam ogromny uraz do tego rodzaju antykoncepcji. dodam ze mam 18 lat a to bylo moje pierwsze opakowanie w życiu. slyszalam ze mozna zrobic jakies badania na hormony i na ich podstawie dobrac odpowiednie tabletki. czy to pomoze??? i ile takie badania kosztują?? boję sie zaufac tylko prezerwatywom, bo podobno często zawodzą. proszę o pomoc.

Gość sa jeszcze zastrzyki
antykoncepcyjne

Gość katrinaaa
zastrzyki????? troche strasznie to brzmi...mozesz rozwinąc troche swoją myśl. z checią się o tym trochę dowiem

Gość pauly78
zastrzyki,plastry.....

Gość katrinaaa
wiecie, ale to przeciez takze hormony... ;( a jezeli to wlasnie przez nie tak źle sie czulam w czasie brania tabletek ;(

Gość zastrzyki
depo provera jest dla starszych kobiet. To jest trucizna , zniszczyłam sobie przez nie organizm. Nikomu nioe radzę zastrzyków.

Gość katrinaaa
hmmmm...... kurde czemu tak zle moj organizm przyjal te tabletki. ginekolog powiedziala ze maja mala dawke hormonow.... a u mnie az takie skutki uboczne ;( ehhhhhhh ;(

Gość pauly78
nie wiem co Ci doradzic....ja bralam Harmonet przez 5 lat i bylo ok,ale teraz staram sie o dziecko od 14 miesiecy i nic... pogadaj ze Swoim lekarzem,powinien Ci dorzadzic.w Twoim przypadku gumki bylyby ok.ja tez jestem na nie jezeli chodzi o chemie....bo moze przez to nie moge zajsc teraz w ciaze

Gość katrinaaa
dzięki ;) wiesz czytalam ze po tak dlugim braniu tabletek powrót do płodności moze generalnie długo potrwac.. ale nie slyszalam zeby tabletki calkowicie doprowadzily do nieplodnosci. wiec 3maj sie ;)