Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruziak

babelki

Polecane posty

Gość fruziak

na rękach porobiły mi się takie małę prawie nie widoczne bąbelki, które są wypełnione ropą albo wodą Straszne to piecze i boli Czy miał ktoś coś takiego i od czego to mogło sie zrobić

Gość a czy kożystałaś/eś
z solarium bądz słońca ostatnio? bo to mi na popażenie wygląda jak nie to moze byc uczulenie

Gość fruziak
ani z słońca ani tym bardziej z solarki Niewiem od czego to sie porobiło strasznie kurcze piecze

Gość karakara123123
a uzywalas jakichs srodkow chemicznych oststanio? jakies kosmetyki nowe?

Gość i ja tak
i ja tak kiedyś miałam! jedyny sposób to mocz, który odkazi zakażenie! polecam kąpiele w moczu

Gość fruziak
jakis nowych kosmetyków tez raczej nie jestem teraz w Angli moze od wody?!

Gość karakara123123
takie pecherzyki wskazuja na jakas alergie chemiczna. moze i od wody masz, od chloru znaczy

Gość karakara123123
idz do lekarza koniecznie bo to samo raczej nie zejdzie, ja kiedys mialam takie cos ( nie wiem czy dokladnie to samo ale zaczelo sie od rak wlasnie- male,prawie niewidoczne babelki, na pwew. stronie przedramion), pozniej mi to przeszlo na twarz- spuchla mi cala, wlacznie z uszami ( nie zartuje), pozniej, spac nie moglam tak pieklo i swedzialo. trgedia!! poszlam do dermatologa i okazalo sie ze to alergia na srodki chem, z ktorymi mam kontakt w pracy. lekarka mnie obejrzala, wysypka zaczela juz sie pojawiac na plecach, brzuchu i udach- praktycznie cale cialo. dostalam antybiotyk jakis, masc, i wapno do picia (zwykle, nie smakowe).

Gość karakara123123
aaa, no i przeszlo :) kontakt z jakms alergenem moglas miec nawet jakies 2 tyg, temu, nieraz po czasie wychodzi dopiero

Gość fruziak
nie bardzo jak mam iść tutaj do lekarza Ale wapno mam więc będę piła może pomoże Dzięki za pomoc