Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avonkaaaa

pudry z Avonu- który najlepszy??

Polecane posty

Gość avonkaaaa

zastanawiam się nad kupnem jakiegoś pudru z Avonu. Który polecacie?? Myślałam albo o Delikatnym pudrze prasowanym (opakowanie zaprojektowane przez Cynthię Rowley) i nad mineralnym pudrze o właściwościach podkładu. Napiszcie też coś o brązujących kuleczkach (zaastanawiam się czy nie będę miała odcienia pomarańczy):D

Ja od zawsze uzywam prasowanego pudru w kompakcie... i biore :PORCELAIN i jestem bardzo bardzo zadowolona... a co do kulek... to sa one mocne.. ja mam bardzo jasna karnacje wiec kupuje z innych firm.. rozświetlające :)

ten mineralny nie dość, że minerały ma w ilościach śladowych, to jeszcze ma konserwanty na samym początku składu. ten od Cynthii Rowling jest pewnie taki sam jak zwykły puder w kamieniu, a różni się głównie opakowaniem. kuleczki brązujące z Avonu należą do dosyć ciemnych, do jasnej cery niekoniecznie się nadają.

ja mam dość ciemną cere i uzywam kulek od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona, szczególnie latem super wyglada. Ostatnio kupiłam taki puder w płynie za 19,90 i też jest dobry bo mam dośc sucha cerę i fajnie się rozprowadza, nie świeci polecam