Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalalalalalalala

word - pomocy!

Polecane posty

Gość ulalalalalalalalala

1)jak pisze od nowego wersa np.ULICA czyli UL. w skrocie to ciagle wskakuje z duzej litery....jak to ustawic,zeby non stop bylo z malej,nawet jak recznie poprawie to ciagle z duzej wskakuje, juz nie mam sily tego ciagle poprawiac 😭 2)jak chce cos napisac na srodku strony,ale w slupku to przy kazdym kliknieciu enter, wskakuje od poczatku kartki a nie od miejsca,gdzie jest powyzszy wers by bylo rowno w slupku,jak to ustawic? :(

Gość alalalalalalalu
a) mam ten sam problem b) musisz kliknąć w taką ikonkę, na pasku u góry gdzie tekst jest wyśrodkowany (są 3: tekst do lewej, wyśrodkuj i tekst do prawej)

Gość ulalalalalalalalala
no niestety wysrodkowanie tez nic nie daje :(

Gość a czy kożystałaś/eś
2)od tego są te przesówki (kursory ktore sie ustawia recznie na poczatku pisania)

Gość ulalalalalalalalala
aaaaa widze, taki margines :) a pytanie pierwsze, wiecie ktos moze jak to ustawic,bo to bardzo utrudnia prace,juz brak mi sil bo ciagle to ustawiam 😭

Gość onuca
Zapobieganie stosowaniu wielkich liter i poprawianiu pisowni w określonych przypadkach W menu Narzędzia kliknij polecenie Opcje Autokorekty. Kliknij przycisk Wyjątki. Aby zapobiec wykonywaniu przez Autokorektę następujących zmian, wykonaj co najmniej jedną z następujących czynności: Pisanie wielką literą wyraxu, który jest pisany po określonym skrócie Kliknij kartę Pierwsza litera, a następnie wpisz skrót (razem z kropką) w polu Nie używaj wielkich liter po. Poprawianie wyrazu, który składa się zarówno z małych, jak i wielkich liter Kliknij kartę POdwójne WErsaliki, a następnie w polu Nie poprawiaj wpisz wyraz z kropką. Poprawianie błędu pisowni Kliknij kartę Inne korekty, a następnie w polu Nie poprawiaj wpisz wyraz o błędnej pisowni. Kliknij przycisk Dodaj, a następnie kliknij przycisk Zamknij. Porada TEN PROGRAM JAK KAŻDY INNY MA COŚ TAKIEGO JAK POMOC!!!!!!!!!

Gość ulalalalalalalalala
onuca WIELKIE DZIEKIIIIIIIIIII UDALO SIE NARESZCIE DZIEKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :):):)

Gość pachnaca chanel nr 5
odnosnie 1pkt.nadal nie wiem jak to zrobic - POMOCY 😭