Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ulalalalalalalalala

word - pomocy!

Polecane posty

Go艣膰 ulalalalalalalalala

1)jak pisze od nowego wersa np.ULICA czyli UL. w skrocie to ciagle wskakuje z duzej litery....jak to ustawic,zeby non stop bylo z malej,nawet jak recznie poprawie to ciagle z duzej wskakuje, juz nie mam sily tego ciagle poprawiac 馃槶 2)jak chce cos napisac na srodku strony,ale w slupku to przy kazdym kliknieciu enter, wskakuje od poczatku kartki a nie od miejsca,gdzie jest powyzszy wers by bylo rowno w slupku,jak to ustawic? :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 alalalalalalalu
a) mam ten sam problem b) musisz klikn膮膰 w tak膮 ikonk臋, na pasku u g贸ry gdzie tekst jest wy艣rodkowany (s膮 3: tekst do lewej, wy艣rodkuj i tekst do prawej)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulalalalalalalalala
no niestety wysrodkowanie tez nic nie daje :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a czy ko偶ysta艂a艣/e艣
2)od tego s膮 te przes贸wki (kursory ktore sie ustawia recznie na poczatku pisania)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulalalalalalalalala
aaaaa widze, taki margines :) a pytanie pierwsze, wiecie ktos moze jak to ustawic,bo to bardzo utrudnia prace,juz brak mi sil bo ciagle to ustawiam 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onuca
Zapobieganie stosowaniu wielkich liter i poprawianiu pisowni w okre艣lonych przypadkach W menu Narz臋dzia kliknij polecenie Opcje Autokorekty. Kliknij przycisk Wyj膮tki. Aby zapobiec wykonywaniu przez Autokorekt臋 nast臋puj膮cych zmian, wykonaj co najmniej jedn膮 z nast臋puj膮cych czynno艣ci: Pisanie wielk膮 liter膮 wyraxu, kt贸ry jest pisany po okre艣lonym skr贸cie Kliknij kart臋 Pierwsza litera, a nast臋pnie wpisz skr贸t (razem z kropk膮) w polu Nie u偶ywaj wielkich liter po. Poprawianie wyrazu, kt贸ry sk艂ada si臋 zar贸wno z ma艂ych, jak i wielkich liter Kliknij kart臋 POdw贸jne WErsaliki, a nast臋pnie w polu Nie poprawiaj wpisz wyraz z kropk膮. Poprawianie b艂臋du pisowni Kliknij kart臋 Inne korekty, a nast臋pnie w polu Nie poprawiaj wpisz wyraz o b艂臋dnej pisowni. Kliknij przycisk Dodaj, a nast臋pnie kliknij przycisk Zamknij. Porada TEN PROGRAM JAK KA呕DY INNY MA CO艢 TAKIEGO JAK POMOC!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulalalalalalalalala
onuca WIELKIE DZIEKIIIIIIIIIII UDALO SIE NARESZCIE DZIEKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pachnaca chanel nr 5
odnosnie 1pkt.nadal nie wiem jak to zrobic - POMOCY 馃槶

Udost臋pnij ten post