Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meryen

kupilam sobie dzis kozuszek na zime...bede orginalna????

Polecane posty

czy to znaczy ze bede wygladac jak odludz? dlatego ze nie kupilam sobie zlotej kurteczki??

czlowiek ktory nie identyfikuje sie z innymi tzn ,,alien\" inny, nie w temacie, zacofany itd////

Gość na pewno piszemy
osobno skoro już się czepiasz

czlowiek ktory nie identyfikuje sie z innymi tzn ,,alien\" inny, nie w temacie, zacofany itd////

Gość bedziesz wygladac
jak strasza dojrzala pani

dojrzala dlatego ze nie ide slepo za moda????? zlote torebki buty paski itd?? bo wybralam korzuszek z futerkiem dodoam mlodziezowy

Gość o w morde
co sobie kupiłas w tym bedziesz chodzić :o

chodzi mi tylko czy w dobie plaskitku i kiczu .taki ubior bedzie do zaakceptowania

Gość a czemu nie
skoro tak bardzo Ci zależy na cudzej akceptacji to czemu nie kupiłaś czegoś z plastiku:o

Gość jeśli tak ci zależy na
akceptacji, to przede wszystkim pisz poprawnie, bo ORYGINALNA, a nie orginalna :O

Gość a czemu nie
nie, nie będzie do zaakceptowania.

Gość moim zdaniem paskudny
i nie mowie o modzie tylko o estetyce, widzialam wiele ladnych kozuszkow ale o tym z allegro nei da sie powiedziec, ze jest ladny :-O

Gość slabe to
nie kazdy sie ubiera w zlote kurteczki i paski. mozna sie ubrac stylowo i fajnie niekoniecznie noszac kozuszek. co do zasady to kozuszki bywaja ok o ile sa dobrze uszyte i skrojonne. ja bym jednak go nigdy nie ubrala. a tak na marginesie zmien sposob wyslawiania sie, bo ciazko Cie sie czyta jakos

Oj byle tobie sie podobał i przede wszystkim pasował.np.teraz sa modne spodnie rurki ,może i są modne tylko e jak bede wyglądać w nich okropnie ,i np. dziś nie jest modny kożuszek ale ty będziesz w nim super u czuć sie super! i w czym problem...? ja mam kurtkę w kolorze eklir z materiału w środku pióra, zapina na takie sznureczki w kolorze brązowym i czy to jest modne dzisiaj pewnie NIE! ale mnie sie ona bardzo podoba ,tania nie była jak na mnie;) prawie 400 stówy na nia wydałam a modna nie jest w tym sezonie i chyba nigdy nie bedzie ,ale mnie to wiesz....ważne ze mi sie podoba:) A tak w ogóle jakie kurtki teraz są w tym sezonie modne... A kupiłam sobie na obcasie kozaczki czarne z cekinami po prawej stronie szpilka i to tez pewnie nie modne ehhh ...ale mnie sie podobają są śliczne ,a jakie buty są teraz trendy?