Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamulkaaaa

PYTANIE DO MAM

Polecane posty

Gość mamulkaaaa

za tydzien mam termin porodu i bardzo sie boje:(powiedzcie mi dziewczyny czy to jest bardzo straszne????

Gość o w morde
nie będziemy cię przecież straszyć - głowa do góry bedzie dobrze tyle kobiet to przeszło więc sie nie martw jedno ci powiem wszystko da sie wytrzymac a jak juz zobaczysz to malenstwo to żeby jaki poród był cięzki to zapomnisz i to szybko (przynajmniej ja tak miałam ) pozdrówki 🖐️

Gość hohoooh
o kurde wspolczuje ci nie ma nic gorszego:(

Gość kari22
nie jest zle. dasz rade, widok malenstwa przytulonego do piersi sprawi ze zapomnisz o calym bólu a po miesiącu będziesz poród wspominać jako coś wspaniałego :D:D:D:D głowa do góry i tzrymaj sie cieplutko p.s. nie zadreczaj sie tym tak, przecież masz inne zmartwienia na główie- kupno ślicznych ubranek, mareznia o cudownym dzidziusiu które "wkrótce" powie mama a twój świat stanie się różowy jak nigdy przedtem :D:D trzymam kciuki

Gość laura44
wszystko zależy jaki masz próg bólu.każda kobieta przechodzi to inaczej.Jeśli się bardzo boisz lepiej skorzystaj ze znieczulenia zewnątrzoponowego to naprawde przynosi ulge.Mój poród zakończył sie po 13 godzinach masakrycznego bólu użyciem kleszczy.Po porodzie stwierdziłam że juz więcej dzieci mieć nie będe.Teraz z perspektywy czasu majac trzyletnia córeczke myślimy o kolejnym dziecku.Ból sie szybko zapomina a maleństwo wszystko wynagradza.Zycze wszystkiego dobrego i zdrowego pięknego dzidziusia