Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka cera

SZCZECIN - dobry DERMATOLOG, proszę o polecenie kogoś..

Polecane posty

Gość brzydka cera

Mam 23 lata i ciągle zmagam się z trądzikiem :( i związanymi z nim przebarwieniami. U dermatologa leczę się już prawie 3 lata i jestem załamana efektami. Bardzo bardzo proszę, jeśli znacie jakiegoś DOBREGO dermatologa w Szczecinie (obojętnie czy państwowego czy prywatnego), to napiszcie tutaj, będę wdzięczna i szczęśliwa. Dziękuję 🌻.

Gość brzydka cera
Ponawiam pytanie i prośbę..

Gość brzydka cera
hidden, witaj, fajnie że nie jestem sama :), choć odpowiedzi póki co nie widać, niestety..

moze dzisiaj jakas szczecinianka sie trafi? Czy nikt nie zna dobrego dermatologa w tym miescie czy co...?

Gość mille
ja polecam LASER MEDICA na Boh. getta warszawskiego. robilam tam wiele zabiegow, jak rowniez moi znajomi. i bylam b.zadowolona

wielkie dzieki za podpowiedzi... znalazlam ten gabinet na Podhalanskiej w ksiazce tel. - super :)

Gość agatabus
witam. Ja też walczę z trądzikiem od kilku lat. nie polecam dr. Tarchalskiej, leczenie u niej wogóle mi nie pomogło. jedyne co dało to maksymalne zasuszenie mojej skóry, a trądzik wcale nie znikał. Poza tym wysłała mnie do poleconej przez nią kosmetyczki, która mi rozbabrała buzię i zostały po tym blizny. W Laser Medica robiłam mikrodermabrazje i byłam zadowolona. Problem w tym, że trądzik znów mi wrócił. Dzielcie się opiniami o dobrych dermatologach w Szczecinie, błagam. O takich którzy potrafią leczyc przyczynę schorzenia, a nie tylko objawy

Gość też bardzo bardzo proszę

Gość *Jenny*
TEŻ POszukuję. lecze sie obecnie u dr. barbary szamer prywatnie, ale szukam czegos jeszcze. jesli komus jakis dermatolog w szczecinie pomógł to piszcie

Gość dołączam się do poszukiwań
Coś malutki, a właściwie zerowy odzew :(. Niech Ktoś pomoże..

Gość niech ktoś pomoże
Polećcie Kogoś, błagam :(:(

Gość niech ktoś pomoże
:(:(, nikt nie zna?

Gość a 111
z czystym sumieniem moge polecic - lek.Iwona Błędowska przyjmuje na Powstancow Wielkopolskich 69 (chyba) gabinet prywatny, jest tabliczka przy bramie. niestety nie mam przy sobie nr do niej. jest swietna, leczy przyczyny, cierpilwie doradzi jak pielegnowac buzie. moje zdjecja z przed pol roku sa doskonalym materialem na reklame przed i po. Trudno mi uwierzyc jak moglam sie przez kilka lat meczyc leczac u roznych dermatologow min. tych ktorych tu wymieniacie, kiedy dobrze dobrana kuracja trwala pol roku a efekt jest oszalamiajacy! poza tym p.Iwona swoja ujmujaca rzeczowoscia leczy tez sklolatane nerwy swoich "szpetnych" pacjentek.powodzenia

Gość niech ktoś pomoże
a 111 -> Twoja wypowiedź dała mi nadzieję, dziękuję. A może pamiętasz w jakie dni i w jakich godzinach ta dr przyjmuje, no i w jaki sposób szuka przyczyny - wysyła może na jakieś dodatkowe badania? Będę wdzięczna za odpowiedź, pozdrawiam. ludzie leczcie się od środka -> a jakie Ty miałaś robione badania, że wyszłoże to układ pokarmowy jest winny?

Gość niech ktoś pomoże
a 111 -> to znowu Ja :). A możesz napisać mi jeszcze obok czego jest ten gabinet, co się mieści w pobliżu, gdzieś może koło szpitala? Wpisałam tę dr w Google i wyskakuje w pierwszym linku, widzę że są tam dni i godziny przyjęć, ale niestety nie mogę jego otworzyć, nie wiem czemu. Jeśli tu jeszcze zajrzysz, to proszę odpisz, to dla mnie ważne.

Gość niech ktoś pomoże
a 111 -> jak znajdziesz chwilkę, to proszę odpisz mi. Dziękuję 🌻

Gość a111
badan zadnych, mysle ze to indywidualna sprawa.przyjmuje w pon.16-18 tel do gabinetu 091 4853182.powodzenia

Gość niech ktoś pomoże
a 111 -> Dzięki wielkie Kochana :). Jeśli jeszcze tu zajrzysz, to proszę napisz mi czy długie są terminy oczekiwania na wizytę, no i ile ona kosztuje. Więcej męczyć Cię już nie będę, obiecuję :)

Gość a111
koszt wizyty, nie wiem, ostatnio bylam ponad pol roku temu. terminy rozsadne.najlepiej zadzwon i sie umow, wypytaj itp.

Gość czaruś
Polecam dr Janowską. Polecili mi znajomi i był to dobry wybów.

Gość moje życie zakręcone ...
Dzięki, skorzystałam z Waszych opini. Sama jednak nie korzystałam z usług żadnego dobrego dermatologa, więc w tym momencie nic nie polecę. pozdrawiam

Gość JoasiaDr
A ja za namowa kolezanki wybralam sie do takiego gabinetu na 3 Maja gdzie zmienila mi kobietka diete, przepisala pare ziol i najpierw bylo tragicznie - tak jak mowila, a teraz od ponad roku mam spokoj. Wczesniej zaliczylam 5 dermatologow, leczyli mnie nawet sterydami, bez grubej warstwy makijazu to nie moglam wyjsc z domu. Teraz co prawda cera nie jest taka gladka jak bym chciala, ale nie mam wielkich czerwonych bomb i nikt nie pokazuje mnie lapa mowiac zobacz jaka twarz. Dziewczyny nie dajcie sie namowic na eksperymentownie na sobie roznymi masciami czy pigulkami - leczyly mnie tez ginekolog kazda miala swoja teorie kazda zapodala mi inne tabletki i mowila ze tylko to mi pomoze. Zadna z nich nie zrobila mi badan hormonalnych, choc kazda twierdzila, ze to zaburzenia hormonalne! A ta babeczka kazala wypelnic wnikliwa - kilkanascie stron chyba ankiete, kazala zrobic kilka testow, wymaz, posiew jakies badania a wizyta trwala ponad godzine. Dziewczyny nie dosc, ze mam ladna buzie to i schudlam :) Polecam to jest w przychodni kolejowej dawnej a ten gabinet terapii naturalnych byl na 5 jest na Vpietrze, ale czy jeszcze tam sa to nie wiem, bo slyszalam, ze kolejowke sprzedali czy maja sie wyniesc nie wiem. Tam tez zajmowali sie roznymi naturalnymi metodami. Bardzo sie ciesze ze posluchalam sie Anki :)

Podnosze temat też mam straszne problemy z cerą. Koleżanka poleciła mi Bojko ale mówiła że strasznie zdziera kase czy ktoś cos o nim słyszał???

Gość aaaMonika
Ja też bym chciała poznać opinie o dermatologach ze szczecina

Hej. Polecam wam dr Wesołowską. Przyjmuje w przychodni na Starzyńskiego. Jest to dermatolog do której chodzi większośc moich znajomych i rodziny i wszyscy sa zadowoleni. Ja tez lecz esie u niej kila dobrych juz lat i musze przyznac że jest bardzo cierpliwa, nie traktuje wszystkich jednakowo i przy regularnym chodzeniu do niej i słuchaniu jej rad stan cery bardzo się poprawia. Obecnie co prawda mam problem z trądzikiem i nic mi nie pomaga ale moge powiedziec że to najleprza dermatolog w tym mieście o jakiej słyszałam.

Gość aniaaa_08
Hej . Słuchajcie musicie mi pomóc i doradzić . Czy znacie naprawde dobrego dermatologa w tym Szczecinie .? Kurde, kazdy pisze o kimś innym i nie wiem co mam robić i kogo sie posłuchać a jest mi koniecznie potrzebny . Mam problem ze skórą, a dokładniej to trądzik. Jakieś czerwone kropki na policzkach, w okolicach brody i na kościach policzkowych .. Zauważyłam że robia mi sie juz małe blizny ..:( strasznie się martwie i nie wiem czy to mi zniknie .. Bardzo bym prosiła o radę i proźbe o naprawdę dobrego dermatologa . z góry dziękuje .:)