Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skooooooooorpionka

JAK ODŚWIEŻYĆ STARE UCZUCIE NA NOWO?? dla par

Polecane posty

Gość Skooooooooorpionka

No właśnie. macie jakieś pomysły? Trochę mniej już emocji, trochę mniej wszystkiego.. No i moim głównym problemem jest monotonia mojego mężczyzny...brak spontaniczności.. Co można robić we dwójkę?!?! Czasem sobie zaczynam nawet myśleć, że yo może już nie to...ale czuję jednak, że cały czas kocham... mniej mnie pociąga...czy to musi oznacząc, że związek umiera?

Gość znajdzcie wspolne pasje
pojedzcie gdzies na weekend, zaskocz go czyms, zapal swiece, ubierz sie seksownie i zatancz dla niego, sposobow jest wiele, trzeba tylko wiedziec, co moze pomoc w zwiazku z danym facetem, a ja nie znam twojego faceta, wiec niebardzo moge pomoc :)

Gość Skooooooooorpionka
Idelisto- gdybym nie wiedziała, że jesteś forumowym prowokatorem, to pewnie bym Ci coś odpowiedziała, ale posiadam tą cenną wiedzę i Cię oleję ;) Mój problem polega trochę na tym, że czasem chciałabym ja poczuć się zdominowana...żeby był konkretniejszy...wtedy, kiedy trzeba...a to ja (może dlatego, że jego uczucie do mnie jest większe...) rządzę..

Gość graciane
twoj facet najbardziej lubi seks na fortepianie... Przynajmniej jak byliśmy razem to sie tym zachwycał. Spróbuj, może pomóc.

Gość Skooooooooorpionka
hehehe, moj facet lubi sex gdzie sie da :P ale fortepianu chyba na oczy nie widział :D