Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiesz mi

Nata79.... powiedz nam wszystkim dlaczego ???

Polecane posty

Gość powiesz mi

Powiedz dlaczego w tej chwilii grasz na emocjach innych osob . Zachowalas sie na temacie pomocy dla chorego chlopca jak rozjuszany pies Wykrzyczalas pomoc dziecku i brak docenienia tego faktu. Oczywisty byl Twoj atak na "Czerwcowki" bo sie na Tobie poznaly A Ty przeciez jestes dobra to chcialas pokazac ? Zal mi tych Czerwowek bo fajnie je bylo poczytac ale wcale dziw nie bierze ze uciekly z obawy przed Toba i Twoim charakterem pełnym tajemnic

Gość ojejkujejku
o prosze w koncu ktos sie ta panią zainteresowal. też chętnie bym sie dowiedziała czemu, dlaczego i po co robi sobie tyle wrogów :O Kobieto zajmij sie dziećmi a nie nękaniem ludzi i robieniem szumu wokół siebie !!! 😡 a czerwcówkom współczuje takiej kolezaneczki :O i mam nadzieje ze na tym nowym forum trzymacie sie siebie bo fajnie sie was czytało :D

Gość ojejkujejku
o prosze w koncu ktos sie ta panią zainteresowal. też chętnie bym sie dowiedziała czemu, dlaczego i po co robi sobie tyle wrogów :O Kobieto zajmij sie dziećmi a nie nękaniem ludzi i robieniem szumu wokół siebie !!! 😡 a czerwcówkom współczuje takiej kolezaneczki :O i mam nadzieje ze na tym nowym forum trzymacie sie siebie bo fajnie sie was czytało :D

Gość wozek to wozek
a ja z tego co pamietam to nata miala zablokowanego nicka na kafaterii?

Gość ojejkujejku

Gość ojejkujejku
no pewnego dnia ją odblokowali niestety...a tyle spokoju było :(

Gość wozek to wozek
ale czytalam tez w jej stopce ,ze to niby ona miala racje?a co kaman?skoro zostala odblokowana to musial byc powod?

Gość powiesz mi
widocznie truła o odblokowanie gdyby moderatorzy pomylili sie do niej napewno bylby jakis komunikat na redakcji kafeteri jak dzis przeczytalam co ona pisala jako czlowiek dobrego serca to poprostu paw :O nie chciala podziekowania wykrzykujac ze ona tyle pieniedzy tydzien temu juz wplacila wiec co chciala szkoda mi jej gubi sie w zeznananach i szlag ja trafia ze czerwcowki sie poznaly na niej ale ona nie odpuszcza nie da im o sobie zapomnac :O

Gość wozek to wozek
a tak poza nawiasem to pozdrowienia dla czercowek-fajnie sie je czytalo tutaj i na noworodku-teraz niestety sa na privie a słuzyly czesto dobra rada dla mlodszych stazem mam

O koleżance Sylwii to bym mogła poemat napisać. Ale po co? Gdyby to miało zmienić ją to bym pisała i pisała a tak to nie ma sensu. Pokazała na co ją stać już 2 lata temu. Nie będę pisać co robiła. Niech ma taką osobistą godność i sama powie jakie ziółko z niej :O A jej stopka to zakrawa o komedię ale w połączeniu z horrorem :O Może sama Pani S niech się wypowie bo już mnie męczy to że nas szuka, że wpłaca pieniądze i potrzebuje potwierdzenia że doszły, że pisze sama na siebie głupoty, zwala wszystko na męża (on pewnie na nią) , wiecznie jej ktoś umiera, choruje, biją ją, obgadują, nie szanują......itd. No i jak zwykle ona WIE że my ją obgadujemy bo ktoś z naszego otoczenia jej powiedział. W tą bajkę najmniej wierzę ;) Moderatorzy do dzieła !!!! Z tym trzeba skończyć 🌼

Sylwia doskonale wie kiedy ,gdzie i jak się zachować . Przez 2 lata starała się być \"do rany przyłóż\" jednak momentami nie potrafiła się opanować i dochodziło do małych starć. W momencie blokady na kafeterii cała Jej złość wypłynęła ..bez ograniczen ...padło wiele słow ...równiez pod adresem moderatorów kafeteri miało to miejscu na forum Noworodka. teraz wróciła na kafeterię i juz moderatorów lubi :) wczorajsza akcja na temacie o Antosiu to dla mnie osobisty cios prosto w serce. musiałam wypytywac Martę - mamę Antka o kwoty i wpłaty ...co nie było przyjemne. ale Sylwia bardzo chciała zaakcentować swoją wpłatę . posłuzyła sie choroba dziecka aby mi dopiec .......cios ....uwierzcie mi . prywatne widomosci jakie od Niej dostałam to poprostu obłed. powiem tylko nienawidzi mnie ... nie życze Jej zle .....ale mam nadzieję ,ze Jej dzieci nie przejmą po Niej wzorców w relacjach międzyludzkich.

Gość powiesz mi
dobrze ze czerwcowki pisza moze to bardziej poprze moje slowa

nata a ja ci wierzyłam......nawet cię broniłam ale dostałam tyle dowodów na twoją obłudę.............. I mam tylko żal do siebie.....że taka naiwna ze mnie istota :( Mam tylko nadzieję ze wszystko co robisz, robisz nieświadomie ( nie mówię o privach do achy bo to jest ewidentna złośliwość)

Gość przepraszam ale
o co chodzi? bo nie jestem w temacie?

Rozchodzi się o to .. ze opusciłysmy kafeterie ...z powodu osoby która upiekszała nam zycie .....pomaranczowymi tekstami .....bezczelnymi obrazajacymi nas .... zostawiłsymy to miejsce .....choc tak bardzo dobrze nam tu było .... a nata poszłą z nami ..i nagle buuuum kafeteryjny !! ban naty z uzasadnieniem ...m.in \"rozbicie tematu czerwcowego\" nata tłumaczy ,że to mąż za nią pisał .....do mnie to nie trafiło ..... a o Antosiu i zwiazanej z tym sptrawie z Nata poczytajcie na temacie Antosiowym na zyciu uczuciowym i sami wyciagnijcie wnioski

Gość przepraszam ale
juz ide czytac

Gość a ja niemoge
znalezc ntego tematu

Gość przepraszam ale
no ja tez nie... mozecie podac linka?

Widzę że ktoś tu nie ma godności i odwagi żeby stawić nam czoła. I pójdę do samego diabła żeby się dowiedzieć O CO TEJ PANI CHODZI??????? Czemu ta Pani to robi?? czy nie lepiej żyć w zgodzie ze wszystkimi?? Mam coś powiedzieć to mówię !! obojętnie czy jest to miłe czy nie. Mrówcia 😘

A dlaczego dziewczyny nie dacie sobie z Natą spokoju, wy się nakręcacie i ona też, jeszcze bardziej. Nie lepiej to wszystko przemilczec i olac ?? Skoro nie warto wdawac się z nią w dyskusję, to lepiej się nie oddzywc wcale.

Roxi 23 nie chodzi o nakrecanie ale wyjaśnienie . nie rozumiesz .....zburzyła nam temat ...który działał bardzo prężnie ....ciakwe jak Ty zachowałabys się w naszej sytuacji ..... a po 2 - gie ku przestrodze .....

Wiem o sytuacji z Natą, było o niej \"głośno\" :) A jakby się zachowała, no cóż nie chciałabym miec z tą panią nigdy więcej do czynienia,i unikałabym jej jak ognia, ale znając Acha twój temperament to jej nie popuścisz :D :) Dobrze ze macie własne forum, gdzie pewne osoby pokroju Naty nie mają wejścia, a szkoda bo jednak fajnie się was czytało :)

nie bede sie powtarzac po dziewczynach ...sama prawde napisaly...dodam tylko Sylwia ze jestes zalosna...zakompleksiona i pozbawiana uczuc i taktu...nawet teraz podczytujac po cichu i pieniac sie wsciekle nie masz odwagi odpowiedziec..bo coz mozna odpowiedziec???tylko potwierdzic i przeprosic..ale Ty jestes na to za \"dumna\"..tylko ta Twoja \"duma\"jest skierowana nie na ta strone co trzeba...nie mozesz sie do nas dobrac...trafia Cie ze piszemy bez Ciebie i nie mozesz mieszac...ze nie mozesz wychwalac siebie i obrazac innych..nie masz od kogo sie dopominac westchnien pelnych uwielbienia...wszak tak bardzo to lubisz bo w TWOIM MNIEMANIU JESTES NAJPIEKNIEJSZA I NAJCUDOWNIEJSZA..wiec jedziesz po Asi jak wsciekla plujac jadem...wiecej rozumu kobieto...masz dwojke dzieci co im przekazujesz?czego uczysz?klamstwa i obludy....

Gość ja nadal nie wiem o co biega
babska to by sie tylko klocily i klocily