Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiesz mi

Nata79.... powiedz nam wszystkim dlaczego ???

Polecane posty

Roxi 23 mimo to cieszę się ,ze rozumiesz ;) mój tempament swoją drogą .( itak juz jestem grzeczna :P)...ale cieszę się powstał ten temat ...bo wczoraj Nata chetnie dyskutowała na temcie Antosia ..... i tak jak pisze agulka😘 albo nie ma odwagi napisac i czyta albo jeszcze nie zauwazyła tematu .....

ja nadal nie wiem o co biega_ uwierz mi nic bardziej nie boli niż zawód na danej osobie .....

Gość ja czytałam czerwcówki
od początku, bo moja szwagierka była w ciąży. Natę rozgryzłam b.szybko. Kiedyś napisałam na pomarańczowo, to Acha tak mnie zjechałaś w obronie Naty, że nawet nie chciało mi sie odpisywać. Dobrze, że w końcu przejrzałaś na oczy :) naprawdę się cieszę :) pozdrawiam 🖐️

A ja się cieszę, że acha trochę się uspokoiła, bo wprawdzie nigdy z nią bezpośredno nie rozmawiałam, ale jak czytałam, to czasami ręce mi opadały ;) Bez urazy! :)

ja uwielbiałam czytać czerwcówki, szkoda że topiku Waszego już nie ma. buuuu Topik czerwcówek był świetny, Pozdrawiam Ache i całą reszte 🌻 swoją drogą dziwne że ta kobieta tak miesza

ja czytałam czerwcówki_ wiesz ....? az mi teraz głupio :( ale właśnie dlatego mam do Naty wielki żal ..za to ,że my za Nią murem ... a Ona ...no właśnie ....mimo to - przepraszam Cię nie miałąm racji . hola-hola_ powiem to co zawsze mówię w takich przypadkach ... nigdy nie zależało mi na \"ochach\"i \"ahach\" :):P ale też nigdy nie byłam wulgarna czy chamska .... a temat mojej rodziny zawsze bedzie dla mnie tematem wrażliwym ..bo są podstawą mojej egzystencji.

marsjanka* nam też żal starej ,dobrej kafeterii ..... :( przez pewien czas byłyśmy podzielone :( teraz jestesmy wszystkie razem i jest nam dobrze :) 🌻 dla Ciebie ,dzieki za pozdrowienia przekażę ;)

czerwcowki powinnyscie wrocic tutaj na kafeterie,olejcie wstretna i niedojrzała dziewuche i tyle.dlaczego macie pokazywac jej ze przez nia wlasnie sie wynioslyscie stad,znudziloby jej sie dogryzanie.no dziewczyny pomyslcie czy warto 🌻

9 luty- jeśli miałabyś do wyboru pisanie tutaj wśród \"życzliwych\" (nie mówie że wszystkie takie są) pomarańczek i Pani Sarox+Kasiunia+Nata a pisanie w forum zamkniętym o wszystkim o czym się da. Z osobami z którymi można konie kraść :D wątpie że wybrałabyś kaffe :) Druga sprawa my naprawde chcemy tylko spokoju spokoju spokoju , nic więcej :) Ale w tej chwili ważniejsze dla mnie jest to żeby ta Paniunia w końcu ODPOWIEDZIAŁA za to co robiła. Na noworodku cie znajdę spokojnie i tak samo nie dam żyć jak ty nam nie dawałaś !!

Gość impresja*
wszystko wszystkim ,ale czemu jestescie takie zawistne? oko za oko?zab za zab? zamiast dac spokój? byc madrzejszym?

Gość impresja*
przestrodze przed kim? baaardzo Was lubiłam czytac ale niepotrzebnie Ktos znow tu rozpoczyna ten temat-z czego Nata pewno bardzo sie cieszy ,ze znow jest "na tapecie":O

Gość impresja*
jak to mowi moj maz kaffe to typowe babskie forum-tylko kobiety potrafia sie tak kłocic(ok-wiem ze syt inaczej wygladała)ale moze faktycznie lepiej zamknac temat definitywnie?

impresja* ku przestrodze dla innych ,którzy spotkają sie z Natą na kafeterii :) Coby za bardzo Jej nie ufali po 2 latach kopniak naprawdę boli :( impresja nam naprawde nie chodzi o zadymę ( zresztą chyba widac ,że piszemy qlturalnie chociaz różne okreslenia wręcz cisną się na usta )

Gość impresja*
ok,ok-zle zintrpretowałam ta przestroge:P myslałam ze to Wy tworzycie taka SILNA GRUPE ,ktorej nalezy sie bac Hanuś niestety napisała(z całym szacunkiem dla Jej osoby) "Na noworodku cie znajdę spokojnie i tak samo nie dam żyć jak ty nam nie dawałaś !! " po co sie znizac do poziomu naty?

Bo jesteśmy z Hanką impulsywne .:P Niech Nata wie ,że kij ma dwa końce .....bo czuje się bezkarna przenosząc ....z jednego forum na drugie :O Świata tym nie uratujemy ale niech chociaz wie ,że Jej działąnie nie jest całkiem anonimowe .... Nas się nie trzeba bać - jesteśmy babki do rany przyłóż .. ale jak ktos nam zajdzie za skóe to potrafimy ripostować ..

Gość impresja*
hehe:D jak sie Wam zajdzie za skóre to do rany przłóż i ....... ZAKAżENIE :D

impresja ;) otóż to ( też często tak mówię :) ) MY poprostu jesteśmy sobą CAŁY CZAS ! A NATA ma podwójną osobowość ...niestety ........ mam takiego \"czuja\"do ludzi ........a ONA mnie oszukała ..... dlatego tak to spokoju nie daje ... :O

nata 79 >> skoro sie domagasz , prosze bardzo oto odpowiedz : \"Jestem zapoznana z twoja sprawą. Mamy wiele kopii twoich postow pisanych jeszcze z Polski przez dlugi czas głównie na dziale Ciąża i macierzyństwo. Dzialasz na 2 forach gdzie w perfekcyjny sposob robisz ludziom \"wode z mózgów\" i przenosisz z jednego forum na drugie problemy osob trzecich wywolujac w ten sposob niezdrowa atmosfere. Piszesz pod wieloma nickami ( masz prawo jesli lubisz ) w roznych kolorach , często sama do siebie . Obrażasz dziewczyny ,kobiety-matki . Podjudzasz i skłócasz forumowiczki miedzy sobą ktore często nie mogąc sobie poradzić w atmosferze hipokryzji i zaklamania, zniesmaczone czy zdegustowane opuszczają topiki Forum Kafeterii . Podam ci tylko 2 przyklady ( moge wiecej ) tematow ktore staralas sie \" rozwalic\" . czerwiec 2006 , Lipec 2006 . Jeden udalo ci sie skutecznie. Ale tobie wciąż malo i malo .Nawet ja nie rozumiem o co tobie chodzi.\" uzasadnienie do blokady ..mówi samo za siebie ..... nie powtarzaj Sylwia posuniec z przeszłosci a pewnie znowu nabierzesz jakies grono babek i bedziesz miec przyjaciol 🖐️

Gość upupupup
a gdzie ona w sumie teraz bywa?

Nata79 >> jestem mocno zniesmaczona całą tą sprawą . Nie bede publicznie wyjasniala jak doszlo do zdjecia blokady ktora zalozylam na twoj nick . To pozostanie nasza tajemnicą. Ku mojemu zdziwieniu wróciłaś na Forum Kafeterii wiec delikatnie mówiac \"pozwolilam ci pisac dalej\" . Jednak twoj powrót to tylko kolejne podlewanie oliwy do ognia lub wsadzenie kija w mrowisko . Swoja osoba spowodowalas ze \" wspomnienia i urazy do ciebie wrocily \". Cytuje Pania Cenzor : \" Pani Cenzor Nata, zostawiam ten temat do 19.30, wtedy Modessa zadecyduje co dalej. W pewnym sensie masz rację, bo moderatorzy zawsze nawołują do tego, by nie oceniać ludzi, tylko posty.W Twoim przypadku jednak jest tak, że teraz zbierasz żniwo. Byłaś pierwszą osobą, co do której nie miałabym żadnych obiekcji aby ujawnić nick, rozwalający tematy. Spowodowałaś odejście z forum wielu fajnych mądrych dziewczyn. Zdecydowały się znaleźć sobie inne miejsce, gdzie mogłyby pisać spokojnie o swoich sprawach, nie narażając się na notoryczne krytykanctwo i pomarańczowe chamstwo. Mało tego, znalazłaś je na tym nowym forum. Dziewczyno, nie lubię pouczać, ale zastanów się nad tym co sama robisz. Nata >> dla dziesiatek uzytkowniczek tego Forum jak rowniez i dla mnie , przestalas byc tylko czarnym nickiem ktory pisze posty. Moja decyzja : Topik zostaje jako miejsce gdzie poszkodowane dziewczyny moga chociaz w ten sposob przekazac jawnie co czują. Nick Nata79 wraca do opcji > \" blokada stała\" Nata >> Przykro mi ale nie widze szans na to żebys dala rade zrehabilitowac sie w oczach opini publicznej .

ależ ja uwielbiam kafeterie i macierzysnkie forum ja poprostu nie potrafiłabym już pisac w zamknietym temacie na tym forum ale napewno z kafe nie zrezygnuje a chyba mamy wolnosc wyboru ? :)

Gość ja tylko z pytaniem
Chyba przysnęłam,ale czy już nie ma na kafee tematu:lipiec 2006r.???

mode_sso nawet nie wiesz jak to miło ,że nie tylko my widzimy \"zło\" ale i Wy moderatorzy ........🌻

Gość ja tylko z pytaniem
Jasne,olewka:( Czy może mi ktoś odpowiedzieć???