Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiesz mi

Nata79.... powiedz nam wszystkim dlaczego ???

Polecane posty

Gość ja tylko z pytaniem
dziękuje🌻

Gość w jakim celu powstal ten topik
no w jakimpytam sie NATA podaj ich wszystkich do sadu z powodztwa cywilnego za przesladowanie!

Gość bardzo smieszne
kto kogo przesladuje ?:) Ktos tu czytac nie potrafi ! To dziewczyny nate moga podac do sądu . Masz wyjasnienia czarno na bialym a pieprzysz glupoty bez sensu .

Gość w jakim celu powstal ten topik
wiesz co ja tu na tym topiku widze caly czas szydzenie z naty jak CZARNO-NA BIALYM a na dodatek kolezanka acha zamiast sie zajac swoim prywatnym forum nawoluje tutaj nate 'hop hop'aby sie ta zjawila po czym wchodzi na inny topik -tam gdzie ona jest-i z niej szydzi -na to nata ja totalnie ignoruje bo sie nie odzywa i ma racje po co wchodza tu osoby takie?niech siedza sobie gdzie im milo i gawedza a nie robia afere z 'niczego' bo tak naprawde nic sie nie stalo a nata wplacila pieniadze na chore dziecko!czy to jest takie zle?wy wszyscy jestescie zli.

W jakim celu powstał ten topik- wydaje mi sie że ty nie za bardzo wiesz o co chodzi........mówisz ze tak naprawde nic sie nie stało.....według mnie stało sie duzo a wrecz za duzo..........A ze niby Acha z niej szydzi???A powiedz mi jak i w jaki sposób???

Szydzenie ? Raczej stwierdzenie faktów. Posiadam tyle kopii prywatnych wiadomosci obrazliwych .......,ze głowa mała ....ale na tyle chamska nie byłam,żeby je tu pokazac. Dla mnie ten temat jest zakonczony. Mam nadzieje ze Nata wyciagnie wnioski

aha! na prywacie nie poruszamy tematu Naty ....naprawdę jest wiele innych ciekawszych a te baby gadają jak najęte hehehe :D::D szwedzia😘agulka] hania😘 mrówka😘 i reszta😘

Gość elizaaa
a ja tu widze ,ze nikt sie specjalnie nie zali a wy nakrecacie temat,ktory chyba pora zakonczyc:O dostrzegalam wine naty ale moze skanczcie/skonczmy juz z tym?

Gość upupupup
jeszcze sie Wam nie znudziło?:O

Gość uspokojcie sie matki
po co ktos podnosi topik na ktorym nikt nie pisze!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????????????????????????

Gość ja pierdziele..........
ile JADU ZMIJEGO w tych co podnosza topik???????

Gość mix mix
podnosza bo dzis chyba na zadnym topikui klotni nie bylo i czegos im braknie :O

Gość nie to podnosza
te z prywatnego forum czerwcowki-same mscicielki

Gość mix mix
myslalam ze ten temat akurat jest juz przszloscia jednak chyba ktos sie nie nasycil i bedzie nadal prowokowal klotnie..

Gość upupupup
wiem-szczegolnie jedna(nawiasem mowiac -nie Acha) topik dawno padł-nikt sie nie skarzy na nate wiec po co go podciagac????????????? siedzcie sobie -Wy macie spokoj na privie i niezakłocajcie go juz na kafaterii-prosze-niewarto

Gość racjaaaaaaaa
po co ga zaklocaja???//