Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarrina

Dziewczyny czy podobają się wam murzyni?

Polecane posty

Gość takajednaaa
a ja już wole murzyna niż Polaka - 99 proc. to chamy i głupki :P nie potrafią zajac sie kobietą... :(

Gość podciągam se
:P

Gość uooooppppp

Gość b.londynka
A ja wole Polaka niz kogokolwiek innego;) I wiem co mowie, bo mieszkalam zagranica przez kilka lat. Murzyni tym bardziej mi sie nie podobaja, a niestety kochaja polskie blondynki i sa upierdliwi:/

Gość heeeeej
co wy gadacie,niektórzy są bardzo ładni. znam jednego wysokiego i przystojnego,ale ma dziewczyne i na inną nie spojrzy echhh :D

Gość guta
mnie nie,ale znam osobę, która ma nawet z takim synka,śliczny mulatek....ale nie zazdroszczę

Gość paskudni są
nawet ten Will Smith, gdzie on tam ładny?! paskuda! z odstającymi usiskami, wielkim nochalem i zębami jak u osła! a rozstaw oczu? mógłby gałami przewracać jak kameleon! tylko w sumie sympatyczny chłopak i wesoły, wygadany, wysoki, i dlatego się ogólnie podoba. najciekawszą twarz to ma Denzel Washington, ale on to jest akurat taki "biały pomalowany", tzn spójrzcie, że rysy ma białego człowieka - nieduży nos, usta w miarę,nie takie wielkie wary, oczy wporzo, no chyba że jest po operacji plast. ładni to sa pomieszani z białymi albo żółtymi, ale też nie wszyscy. fajny jest akurat sterydziarz Rock, zwłaszcza w Królu Skorpionie. :) aaa NAJŁADNIEJSI TO SĄ INDIANIE AM. PÓŁNOCNEJ, ale niestety w rezerwatach.

Gość paskudni są
nawet ten Will Smith, gdzie on tam ładny?! paskuda! z odstającymi usiskami, wielkim nochalem i zębami jak u osła! a rozstaw oczu? mógłby gałami przewracać jak kameleon! tylko w sumie sympatyczny chłopak i wesoły, wygadany, wysoki, i dlatego się ogólnie podoba. najciekawszą twarz to ma Denzel Washington, ale on to jest akurat taki "biały pomalowany", tzn spójrzcie, że rysy ma białego człowieka - nieduży nos, usta w miarę,nie takie wielkie wary, oczy wporzo, no chyba że jest po operacji plast. ładni to sa pomieszani z białymi albo żółtymi, ale też nie wszyscy. fajny jest akurat sterydziarz Rock, zwłaszcza w Królu Skorpionie. :) aaa NAJŁADNIEJSI TO SĄ INDIANIE AM. PÓŁNOCNEJ, ale niestety w rezerwatach.

Gość co to za sterydziarz Rock
?

ja wole tajladczyków :P mają najładniejszy typ urody na swiecie na 2 m. chinole na 3. japonce

Gość nie no tajlandczycy
:O?

dziewczyno chyba jeszcze ich nie widzialas:D:D wszystkie sie ze mną zgadzają :classic_cool: nawet kiedys na lekcji sama facetka to potwierdziła:P idz do swojego asfaltu lepiej :D

Gość nie no tajlandczycy
to się nazywa tolerancja,ja tylko wyrazilam opinie,nawet nie napisalam ze mi sie murzyni podobaja :O

Gość pomaranczowo mi
Ty The Sun rasistka jestes czy jak, ze kogoś asfaltem nazywasz?

Gość magdalennaaaaa
wedlug mnie murzyni dziela sie bardzo skrajnie.jesli sa brzydcy to bardzo brzydcy, ze nie mozna na nich patrzec. jesli sa przystojni to tak ze nie mozna od nich oczu oderwac.zaobserwowalam to po sobie,chociaz ich zwolenniczka nie jestem.

Gość Dwayne Johnson
bo ktoś pytał o sterydziarza the Rocka :) / fajnie wyglądał też w Rundown - Witajcie w dżungli, Walking tall - Z podniesioną głową/ ale najładniej z długimi włosami w Królu Skorpionie :)

Gość ale kto to jest dajcie
linka nooo

juz mam,zeby nie ta szyja moze byc :D ale kark z niego niezly :D

Gość warana
Murzyn--nigdy.Niech sie wiaza miedzy soba.Nie dosc ze sa brudni i maja smierdzacy pot,to kupe chorob z AIDS na czele,jakies choroby tropikalne itp.Poza tym-przepasc kulturalna nie do przeskoczenia.Pomyslcie dziewczyny,co moze z tego wynikac.

do murzyna lekarze tez nie pojdziesz bo ma aids tak? ja pierdole,ale steretypy ludzie :O ps.a co jak cie uspia i operacje ci chirurg murzyn zrobi?masakra nie,jak ci zycie uratuje :O

Gość ale lekarze nie muszą sie podo
bać, luzik, no chyba że zakochujesz sie w lekarzach jak lecą, murzynach, białych, grubych, łysych...

Gość ale lekarze nie muszą sie podo
ale jazda - zmiana tematu, bo sie zachłysnęłam - zakochujesz się zakochuje się :D

Gość warana
A co ma lekarz do ewentualnego partnera?I przestan rzucac tym wyswiechtanym"stereotypem".jak ktos sie nie zgadza i ma inne zdanie-to rzuca stereotypem.Wymysl jakis argument.Ja moje podalam.Poza tym,jak chcesz zobaczyc jacy sa lekarze murzyni i w ogole kolorowi--jedz do Irlandii.Kolezanka mi opowiadala,ze tam lekarzy takich do pioruna,ale po prawidlowa diagnoze musza latac... do Polski.HeheheMoja kumpela miala cos z kregoslupem,a lekarz murzyn w Irlandii powiedzial jej ze..... jest w ciazy......

a moja kolezanka trafla zupelnie przypadkowo do ginekologa murzyna i byl bardzo delikatny postawil dobra diagnoze i byla bardzo zadowolona.ludzie dajcie na luz. to jest wlasnie stereotyp,to co podalas czarny jest brudny, jest leniem, ma hiva itd itd. troszke rozumu. ps. lekarze mi sie podobaja ale niekoniecznie grubi lysi murzyni :classic_cool:

Gość warana
No naprawde przestancie z tymi stereotypami,no.Czarni sa leniwi i wiem to z doswiadczenia.Pogadaj z Holendrami i ich problemie do gdzies roku 1996-z Surinamczykami.To byla do 1996(okolo)ich kolonia.Zatem kazdy Surinamczyk mogl isc do urzedu po paszport holenderski.No i chodzili.Stamtad prosto do Holandii.Na zasilek.Tamci musieli dawac im wszystko,w czasie gdy surinamki(bo to byly glownie kobiety)niby sie uczyly jezyka.Dostawaly mieszkania,z wyposazeniem.Holendrzy oplacali im wszystko.Zyli po prostu na koszt Holendrow.Jedynym ich zajeciem byla wycieczka po kolejny zestaw chipsow i coli.Pozniej calutki dzien na kanapie zarly te chipsy gapiac sie w telewizor.Maja okropnie smierdzacy pot.Jest to smrod ktorego ja na przyklad nie moge zniesc.Chce mi sie wymiotowac.