Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elkom25

JAK ZNÓW POCZUĆ SIĘ KOBIETĄ ATRAKCYJNĄ?!

Polecane posty

Gość elkom25

Urodziłam córeczkę miesiąc temu. Dzieciątko jest kochane. Ja jednak mam problem ze sobą. Nie potrafię zaakceptować mojego ciała takiego jakie jest teraz. Niby rozumiem, że trzeba czasu, aby wrócić do poprzedniej figury, aby skóra na brzuchu znów nabrała jędrności, ale nie potrafię przejść nad tym do porządku. Nie mogę patrzeć na siebie w lustrze. Wstydzę się pokazać mojemu mężowi nago. Przed nami nasza pierwsza noc po porodzie. Czekam na nią z niecierpliwością, a jednocześnie potwornie się jej boję. Wcześniej byłam bardzo zgrabna, a mój mąż uwielbiał moje ciało. Teraz boję się, że nie będzie mu ze mną dobrze ze względu na mój okropny brzuch, grube uda, tłuszcz wypływający bokami. Zastanawiam się czy powodem tego nie jest to, że podczas ciąży kochaliśmy się sporadycznie. Kiedy zaczęłam tyć skończyły się nasze igraszki. Po pewnym czasie doszłam do wniosku, że nie podobam się mężowi i nie nalegałam na seks. Mąż zaprzeczał, że to chodzi o mój wygląd (mówił, że boi się o to, że dziecku stanie się krzywda), podobnie, jak i teraz mówi, że moja figura nie jest dla niego ważna i że kocha mnie taką jaka jestem. Jednak ja czuję się brzydka, gruba i niekobieca. Czy wy także miałyście takie myśli i taki problem. Powiedzcie jak sobie z tym poradziłyście.

Gość lauraimpresja
jak karmisz piersia to szybko tluszczyk zrzucisz, te pierwsze tyg sa ciezkie, bo nie ma czasu, ale stopniowo bedzie lepiej, kup majtki wyszczuplajace, maluj sie itp maz powinien zrozumiec ze cialo kobiety sie zmienia po porodzie, teraz wazniejsze ze jestes matka, to najwieksza radosc, torche wiekszy brzuch czy jest az taki wazny, pomysl na odwrót czy Tobie mąz sie nei podoba jak mu troche przybylo kg?? my jestesmy wyluzowani pod tym wgledem, i nie jestesmy grubi, zreszta mozesz na basen, aerobic, nie martw sie!