Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerywany

zawsze po przerywanym się wpada?

Polecane posty

Gość przerywany

miałyście tak?to chyba nie takie proste zajść w ciążę?

Gość tirurinka
ja raz stosowlam przerywany w dni plodne i nie wpadlam ,teraz czekam....zrobilam test po 2 tygodniach od stosunku wyszedl negatywny ale nadal sie obawiam

Gość co ty klepiesz
??? gdyby tak było od 7 lat nieprzerwanie powinnam być w ciaży, a nie byłam jeszcze ani razu

Gość przerywany
no właśnie ja też się obawiam...

Gość przerywany
raczej w ciąży nie jesteś zrób test z krwi w laboratorium, napewno wyjdzie wiarygodny

Gość przerywany
dla mnie to ciekawe jest,przecież zajść w ciąze jest nie tak łatwo,ale tyle ludzi wpada

Gość tirurinka
chcialabym zeby wynik tego testu byl wiarygodny..yhh

Gość metoda przerywana to zadna met
oda albo sie uda albo sie nie uda i tyle.... dla mnie to tylko nieodpowiedzialnosc..... tyle w tym temacie.

Gość my tam na przerywanym cały
czs jedziemy i jeszcze w ciąże nie zaszłam od 3lat

Gość ggr
jak wszystko jest z dobrze to za pierwszym razem można wpadkę zaliczyć...no chyba że jedno z partnerów jest chore a nawet o tym nie wie no to nie wpada bo po prostu nie może....stosunek przerywany to żadna antykoncepcja...a te co jeszcze nie wpadły to albo mają szczęście albo coś z nimi nie tak

Gość co ty klepiesz
ja przez 5 lat nie zaszłam

Gość tirurinka
dziewczyny a czy test ktory zostal wykonany z porannego moczu 2 tyg po stosunku jest wiarygodny??

nie zawsze sie wpada. jest duzo par, ktore wiele lat sie tak \'zabezpieczaja\' i nie maja dzieci. tak samo jak jest duzo par, ktore latami staraja si eo potomstwa, a sie nie udaje

Gość kocicaa
no włąśnie ja mam znajomych,którzy starali się o dziecko przez 8lat aż wkońcu się udało...

Gość co ty klepiesz
absolutnie nie jest wiarygodny test należy zrobić najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki, ale i tak nei wcześniej jak jakieś 3 tygodnie po stosunku

Gość kajka85
ja tez stosowalam stosunek przerywany rok ale jakos nic..naszczescie nic..ale za kazdym razem mielam dusze na ramieniu..i modlilam sie o okres...teraz biore tabletki i jest ok:)

Gość tirurinka
no test zrobilam w dniu spodziewanej miesiaczki ale 2 tygodnie po stosunku bo stosunek mial miejsce dzien po domniemanej owulacji

Gość 22122
Moja sytuacja jest bardzo dziwna. Zawsze mialam cykle nieregularne, ale miesiaczka wystepowala najczesciej pomiedzy 25- 29 dniem. Jednak od trzech miesiecy dostawalam okres co 16, 22 dni i tak przez trzy miesiace. Dodam jeszcze że teraz spoznia mi sie tak jak nigdy: dzis jest 32 dzien i okresu brak, Kochalam sie bez zabezpieczenia(zawsze tak robimy z ukochanym, bo prezerwatywy i tabletki - nie dla nas:P) Jednak podczas stosunku nie doszo do wytrysku wewnatrz mnie, ale sam seks trwal bardzo dlugo bo okolo godziny. Teraz nie wiem, mialam wtedy chyba dni plodne i boje sie ze moge byc w ciąży. okres mi sie spoznia, boli mnie troche brzuch tzn chyba macica albo jajniki(nie wiem bo nigdy nie mam takich bóli nawet przed miesiaczka, a jak wystepuja to zawsze tego dnia przychodzi @, a teraz nic. Kupilam sobie test i zastanawiam sie czy czekac jeszcze kilka dni c zy zrobic juz teraz? dzisiaj/ i czy jak stosunek byl 2 tygodnie temu to wyniki moze byc wiarygodny. Dodam jeszcze ze kolejne zblizenia byly juz chyba w dni nieplodne ale część wytrysku mojego faceta była do środka we mnie... Nie wiem co mam zrobic. przyjaciolka radzi mi zeby jak najszybciej zorbic test, a ja zwlekam, moze niepotrzebnie panikuję...