Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina24..

poznałam taką parę...

Polecane posty

Gość że takie idiotki ziemia nosi
kosmiczne ,zgadzam sie ,ze nie ma zadnej zaleznosci ale niestety w całym swiecie panuje poglad,ze jak ładna osoba to od razu madra powinna byc albo,ze jak ładna kobieta to głupiutka a brzydka kobieta to od razu inteligentna musi byc.To samo dotyczy sie mezczyzn.

oneill....szacun-jak to się mówi slangiem:P ludzi razi wszelka innośc od ich własnych wyobrażeń....

Cytuje kogos kto mnie ponoc z na z innego topiku: \"...uwielbiam twoje prowokacje, szacun za to,że nawet mądra oneill dała się wkręcić. Oneill, znam cię z innego topiku, wiesz jakiego - nie bierz udziału w manipulacji, bo za dobrze wiesz, czym to pachnie.\" Ja tez sie chce pobawic, a co, nie wolno? Kazdy bawi sie jak umie. Moze wlasnie lubie brac udzial w manipulacjach a nie lubie jak mi ktos anonimowo mowi co mam robic i gdzie na forum pisac (ergo - wskazuje mi wlasciwe miejsce ktore wybralo jego wyobrazenie o mnie na podstawie kilku postow). Pozdrawiam wszystkich, prowokacja czy nie - dobrze jest sie wypowiedziec. Ze zacytuje teklame BT - Is good to talk.

Najlepiej jak ow przyklad podany przez eweline bedzie ilustracja porzekadla: kazda potwora znajdzie swego amatora. Wypowiadane ze zroznicowana modulacja glosu i akcentem na rozne czesci znania plus mimika - moze znaczyc wszystko. Wot, diplomacja! I wilk syty, i owca cala. A po co dyskusja? To tak jakbys pytal nie-otylej osoby po co chodzi na fitness albo nie-brzydkiej po co sie maluje... :D

Gość a moja sasiadka
jest brzydka ma zeza obuocznego i takie krzywe zeby a ma przystojnego meza i jest dla niej dobry i co tez mam sie temu dziwic???

o neil - dlaczego nazywasz te kobiete potworą? nie znasz jej a tak o niej mowisz???? :P:P dobra, bo jeszcze ktos to serio wezmie :P

no pewnie, daj spokój,,,,zez obuoczny i dobry mąz..nic tylko zastygnąć po wieki w zdziwieniu:D

Gość a moja sasiadka
roma nie smiej sie naprawde znam taka kobiete ma zeza raz jej ucieka jedno oko do srodka a raz drugie tak na przemian poza tym jest calkiem przecietna ma krzywe zeby a mezus przystojny i na dodatek naprawde udane malzenstwo bardzo sie szanuja maja 2 dzieci itp itd

Gość a moja sasiadka
no autorka topiku jakby ich zobaczyla to napewno by zastygla na wieki :-)

Komiczne - no wlasnie ;) Osram - i wszystko jasne (gwoli wyjasnienia - to tez slogan. Reklamowy).

Gość trele mele dudtki
nie przeczytalam wszystkiego, na razie mi sie nie chce...jedno jednak daje do myslenia (Ewelina weZ sie dziewcze w garsc, co Ty wypisujesz) - jak on moze byc dla niej dobry jak ona taka brzydka...a co ma piernik do wiatraka... Wnioskuje ze Ty jestes ladna, czy wszyscy sa dla Ciebie dobrzy?