Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewymiarowa panienka

Powiedzcie mi jaki mam rozmiar spodni błagam

Polecane posty

Dawno nie kupowałam dżinsów, spodni. Dziś się zmierzyłam. W pasie moje dżinsy mają 41 cm (x2 oczywiście), rozciągają się do 45 cm. To jaki mam rozmiar spodni? wg cyfr - 40/42? wg liter - M/L/XL/XXL? Bo już zgłupiałam. Chcę sobie kupić na Allegro jakieś fajne spodenki, jestem mała tylko szeroka w pasie :( Mierzę 155 cm, a nogawka spodni ma długość równe 100 cm. Proszę doradźcie mi szybciutko, bo już chcę zamawiać.

Gość hanka h.
cos to sciemniasz w 2/3 swojego wzrost masz talie ?

Jestem niewymiarowa, bo niepełnosprawna. Co ja się naużeram zanim znajdę coś pasującego na mnie - krótkie nogi, rzeczy ukrywające znaczne skrzywienie kręgosłupa, wydatny brzuszek ale to od objadania się słodyczami. Ratunku!!!!!!!!!!! Jak rozmiar mam zamówić na Allegro, że by nie było potem płaczu i zgrzytania zębami. Dla jasności dodam, że kupiłam dziś kurteczkę XXL. Byłam w szoku - ja taka mała, ale szeroka w barach... ;) Proszę doradźcie jaki mam rozmiar zamawiać na Allegro?

Gość dobre dobre.....
znaim zamowisz na allegro skontaktuj sie ze sprzedajacym i zapytaj o konkretne wymiary w cm, wtedy unikniesz bledu :) ja osoboscie wole kupowac w sklepach

No tak, skontaktuję się ze sprzedającym, ale chciałabym wiedzieć jaki mam rozmiar? wg cyfr lub liter, powiedzcie mi to błagam :(:(:(

No proszę, pomóżcie niepełnosprawnej :) niewymiarowej osóbce.... help HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!