Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaa22222

co znaczy efeberyczne?

Polecane posty

Gość agaaa22222

Mam takie zdania, i nie wiem co znaczy efeberyczne... W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji, że twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efeberyczne ... Pomoze mi ktos????? szukala,m w necie i znalazlam ciagle mi poprawialo na efemeryczne

Gość agaaa22222
nie wiem bom gupia

Gość łączenie . tematów . forever.
to może o indoktrynację chodzi? :)

Gość madsquirrel
Pytalam o to zdanie polonistki i nawet ona nie potrafila mi wytlumaczyc tego ;D

Gość kobieta modna
przegiecie pały:)

Gość kobieta modna
indoktrynaja -wciskanie kitu

Gość agaaa22222
mniemam żeście nielipoliczni lub postabilni

Gość ggggggggjhhhhhhhhhhhhhhkk
śmieszne na co komu takie słówka, ech może lepiej nauczmy młodych co to inflacja, oprocentowanie a bzdury bzdury bzdury....

Gość fajne tybentrokle

Gość a292
przetłumaczę Ci na "polski " całość od razu ;p W wyniku rozumowania dochodzę do wniosku żę Twoje złośliwości wobec mojej prezencji są wrećz żałosne

Gość Martusss
tez takie zdanie miałam ;))

Gość akustyczna
dokładne przetłumaczenie: w wyniku dyskusji dochodzę do wniosku że twoje uwagi na mój temat są wręcz żałosne. ;p dziwię się, że pani polonistka nie odpowiedziała, ponieważ ja chodzę go gim. ^^

Czysty bełkot pseudonaukowy dla ludzi, którzy chcą podbudowac swoje ego poprzez znajomosc trudnych słów... :O

Gość Kacpero
To znaczy tyle co.. w wyniku rozmyślań dochodzę do wniosku ze twój wygląd według mojego charakteru jest zmienny. Tylko że z użyciem mało znanych i powszechnie używanych słów. Jeśli koś jest inteligentny zrozumie sens zdania napisanego powyżej.

Gość MainMix
Hmm cale te zdanie jest latwo zrozumiec wystarczy logicznie myslec . Mysle iz najtrudniej skojarzyc "efebryczne" ale i tak sluchajcy powinen sie domyslic o czym mowa ;-) wystarczy ze pomysli ..;-)

Gość oski00
a nie "W wyniku moich rozmyślan dochodzę do wniosku że twoje (wyzwiska bo wyskoczyo mi coś w podobie0 na temat mojego (wyglądu to mozna sie domyslic) .... Nie wiem co to "efeberyczne".

Gość Syll.
Efeberyczne - żałosne.

Gość Kocyk ;D
Efeberyczność inaczej. ;D tzn. krótkotrwałość, ;))

Gość gdd
dedukcja-przemysilenia konkluzja-wniąsek indokryzmy-{w tym momęcie} wypowiedzenia aparycja-uroda efeberyczne-niemożliwe,żałosne.

Gość crysis221
W wyniku przemyśleń ,dochodzę do wniosku ,że twoje uwagi ,wobec mojego wyglądu są wręcz niepotrzebne. Miałem to na zeszycie od polskiego ; D

Gość abcdfsfsd
tylko wyjatkowy baran podejmie sie tlumaczenia zdania, ktore zawiera nieistniejace slowa. Jesli nie wiesz co to dedukcja lub konluzja, to juz i tak nie ma dla ciebie ratunku. Analogicznie sprawa wyglada w przypadku aparycji. Natomiast indokryzm to durny neologizm, powstaly zapewne wyniku polaczenia slow idiotyzm i hipokryzja, wg jakiejs dziwnej metody, ktora zaklada stosowanie inwersji liter wewnatrz istniejacych slow. Efeberyczny to kolejny wymysł debila, który zapewne pomylił litery 'f' i 'b' wpisujac taki dziwny twor, zamiast slowa efemeryczny, ktore istnieje i jest powszechnie znane, natomiast jako czesc wynikowa tego zdania jest wstawione zupelnie niepoprawnie. Zreszta samo zastosowanie wydawac by sie moglo poprawnego zwrotu "w wyniku dedukcji dochodze do konkluzji", jest rowniez glupie, poniewaz efektem dedukcji zawsze jest konkluzja. Zwrot urasta do rangi pleonazmu.

Gość coś ktoś
damn.. bez sensu w ogóle gadacie.