Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oyieriere

Siwe ślady po bizuterii!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość oyieriere

Od bodajże dwóch tygodni od łańcuszka i krzyzyka zostaja mi na dekoldzie i szyi siwe ślady. Slyszalam, ze to swiadczy o stanie zapalnym. Czy ktos tez tak ma i czy to swiadczy glownie o bardzo powaznych dolegliwosciach czy moze o takich mniej groznych tez ???? :)

Gość oyieriere
Ej no nie mówcie ze nigdy o tym nie slyszlayscie!!!!!!!!!!!!!!

Gość oyieriere
HELLO ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lady74
mi tez sie robily siwe slady ale jak kupilam byle jaki lancuszek, taki nawet nie srebrny i jak sie spocilam tanczac na imprezie to mi sie wlasnie zrobily takie siwe smugi

Gość taka jeeedna
to normalne jest, takie tworzywo, na pewno nie swiadczy to o jakichs infekcjach\

Gość lady74
no wlasnie, po prostu wywalilam lancuszek i po krzyku

Gość fb ynumio
mi sie robia takie slady czasami czrne czasami siwe od zlotego od srebrnego lancuszka metalowych nie nosze a nawet mi sie zroblly od korali czarnych mysle ze u mnie przyczyna jest puder bo go narladam na dekold a nawet mi sie robia takie czarne kreski na uszach od kolczykow mysle ze to puder bo wczesniej gdy chodzilam na solarium to na dekoldzie nie mialam zadnego odbicia lancuszka a wtedy nie nakladalam pudru na dekold a na uszach mialm do pudrowalam twarz i puder rowniez wchodzil na uszy to jest naprawde denerwujace bo musze sprawdzac co jakis czas w lustrze czy sie pojawily te slady i zcierac bo wygladaja jakby szyji i uszow nie myla