Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fredi07

Już jestem i poświntuszę jak zwykle. Zapraszam Panie.

Polecane posty

A jaki ja ślicczny? Jedna znajoma dupa oglądała zdjęcia z mojej młodości.I jej komentarz przy zdjęciu gdzie miałem naście lat. Krzysek to ty towar byłeś. Bo ja się ciągle zastanawiam co żona w tobie widziałą.

Z ośmiu browarków zrobiło się więcej. I chyb a czas na sen bo sam siebie nie mogę rozczytać. Dobranoć kochane cipeczki.

Sumienie jedż do szwagra. Szwagier ma konia. Koń ma duży łeb to może słuchać w kółko to samo.

Jenifer to dla ciebie buzi w samą Łechtaczkę. Cholera Ciebie miało być z dużej littery a czemu wyszła łechtaczka? Idę spać i śnić o Łechtaczkach.

Gość żona mężaaaaa
a moja łechtaczka???????????????? sama mam sobie ją pocałować?????????och fredi.....Ty to jesteś:P

Jenifer w tajemnicy Ci zdradzę, że jestem dwu jajeczny. Tak więc starczy dla większej ilości łechtaczek.

to chyba tez, wszystko mnie wnerwia. nie moge dzis spac, musze gadac. zaraz wskocze na jakis portal randkowy, bo musze odreagowac. ale wyobraz sobie, ze weszlam tu na forum na pewien temat i jeden koles mnie zignorowal totalnie.ale tak na maksa. i tez mnie to wnerwia. nie lubie takich. bo za kogo on sie uwaza?

Jenifer z tobą to jak z tą babką z kawału: Przychodzi baba do lekarza : -Panie doktorze wszystko mnie wkurwia. -Niech się Pani uspokoi. Położy na kozetce, -Zaraz panią zrelaksuję. Rozbiera babę i zaczyna posuwać. Po chwili: - Panie doktorze niech się pan zdecyduje czy pan wchodzi czy wychodzi bo już zaczynam się wkurwiać.