Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Sernik chyba kgoos mocno duupsko piecze ze byłeś w szkole muzycznej. Ale jeszcze raz - byłeś uczniem regularnie czy chodziłes po prostu do tej szkoły na dodatkowe zajecia z tej perkusji ?

w sensie - chodziłes tam codziennie jak do szkoły czy miałeś np 1/2 w tygodniu tylko perkusję z nauczycielem stamtad?

Edytowano przez miszluft

Nie rozumiem czemu pravik zazdrosci Lezakowi, że ma Elcie, skoro sam ma Nimfetke a niedługo się ohajtaja z Klaudiuszem i będą bejbiki 

1 minutę temu, Rekinozaurus napisał:

Pravik zazdrosci Lezakowi, że to Leżak zostanie ojcem trzeciego brajanka Elci, a nie Pravik 

Nawet tak nie żartuj.

Tak co tydzień przez 8 lat chodziłem do magistra perkusji jazzmana i mnie nauczył jak sie trzyma pałeczki i uderza w membranę xD

Edytowano przez Rekinozaurus

7 minut temu, Sernikozaur napisał:

Jeżowa przylazla i zaczęła zgłaszać posty ze słowem swirmok  i ban poleciał xD

Weź wyluzuj. Nigdy żadnego posta nie zgłosiłam.

4 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał:

Ojciec też jest od zajmowania się dzieckiem. To ze ciebie wychowywały psy do budy przywiązane łańcuchami nic nie znaczy dla innych. 

Masz rację.  Znam taka jedną po rozwodzie  20 lat a ona Wola daj daj.

Tamten sobie znalazł inną i innej daje.

Tyle czasu po rozwodzie i daj daj.

Edytowano przez Fifofa

Tak co tydzień przez 8 lat chodziłem do magistra perkusji jazzmana i mnie nauczył jak sie trzyma pałeczki i uderza w membranę xD

A dobra. No to fajnie 

Ja całe życie słucham metalu i rocka, i nigdy jazzu nie słuchałem, a się podniecają moja gra jazzowi muzycy, bo mnie uczył perkusista jazzowy po akademii muzycznej przez 8 lat XDD

Ja straciłem perkusje, ale umiejetnosci ma się całe życie xD

A równo gram, bo graliśmy co tydzień ćwiczenia na werblu z metronomem 

14 minut temu, Fifofa napisał:

Nie jestem w temacie ale da się więcej wyciągnąć  Dobry start czy inne benefity.

Jeszcze 12 tys na drugie dziecko i kolejne.

Przed chwilą, Rekinozaurus napisał:

Ja całe życie słucham metalu i rocka, i nigdy jazzu nie grałem z się podniecają moja gra jazzowi muzycy, bo mnie uczył perkusista jazzowy po akademii muzycznej przez 8 lat XDD

Spoko ;D ja nie lubie jazzu za bardzo jesCze nie dorosłam choc pewne kawałki mi sie pdoobaja i one sa podobno jazzujące. Byłam na koncercie jazzowym i zmęczyłam sie . Ale może są różne rodzaje 

Ja nigdy nie słuchałem, ale no magister perkusji mnie uczył, jego pewnie uczyli doktorzy i profesorzy perkusji jak się gra i w ogóle, więc no umiem grać i dobrze brzmi jak gram i muzycy też że mną lubią grać inni 😜

Przed chwilą, Rekinozaurus napisał:

Ja straciłem perkusje, ale umiejetnosci ma się całe życie xD

A równo gram, bo graliśmy co tydzień ćwiczenia na werblu z metronomem 

Perkusista to chyba jest podstawa rytmu dla całego zespołu rajt? Wyglada niepozornie ale to ponoc ważna rola w zespole 

w ogóle największym kosmosem jest gra na perkusji  i śpiew równocześnie , to jest najcięższy mix i chyba phil Collins to robi 

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Jeszcze 12 tys na drugie dziecko i kolejne.

O jaka kasa leżeć i odpoczywać i szukać męża dla brajanka 😑

No wiem że cięzko

Ja mogę sobie tylko popróbować. Tzn grać prosty rytm i śpiewać to umiem, ale już coś bardziej skomplikowanego i przejścia śpiewając to nie za bardzo xD bo mi się pieerdoli wtedy granie że śpiewaniem

1 minutę temu, Fifofa napisał:

O jaka kasa leżeć i odpoczywać i szukać męża dla brajanka 😑

Ale to i tak trzeba dodać bo nie wystarczy na utrzymanie. Na dziecko moze starczy jedynie.

2 minuty temu, Rekinozaurus napisał:

Ja nigdy nie słuchałem, ale no magister perkusji mnie uczył, jego pewnie uczyli doktorzy i profesorzy perkusji jak się gra i w ogóle, więc no umiem grać i dobrze brzmi jak gram i muzycy też że mną lubią grać inni 😜

Ten magister perkusji to chyba pisał: 

Filipa Matuszczaka pamiętam z dawnych lat. Młody, wysoki, lekko upośledzony i bez pieniędzy.Pomogłem mu, pasłem go fetą i wystawiałem na dworcu w Kaliszu. Klientów było bardzo dużo, zawsze po numerku mówili wszystko super, tylko wacek mu nie staje, ale jak mu miał stawać jak on cały czas żarł fetę. W mieście zrobił się rozpoznawalny, klienci przychodzili i mówili że chcą do tego wysokiego z opadłym wackiem. I taką właśnie dostał ksywę Wacek.

2 minuty temu, miszluft napisał:

Perkusista to chyba jest podstawa rytmu dla całego zespołu rajt? Wyglada niepozornie ale to ponoc ważna rola w zespole 

w ogóle największym kosmosem jest gra na perkusji  i śpiew równocześnie , to jest najcięższy mix i chyba phil Collins to robi 

Facet z Eagles też (Hotel California).

• Like 1

Teraz sobie mogę trenować perkusje w namiocie, bo mam pałeczki i pady treningowe, a przez 8 lat mi nauczyciel pokazał co trenować i jak xD

Fajnie jest sobie pograć na perkusji, na instrumencie albo pośpiewac, polecam xD

Mnie ostatnio tak ludzie chwalili i moja grę, że już chyba nigdy nie będę miał depresji xD ani smutnych dni 😜

21 minut temu, Еlciаа napisał:

Pójdę jak tylko młodszy syn pójdzie do przedszkola.

Ale z wykształceniem podstawowym to podobno nawet na kasę w Biedronce nie przyjmują.

• Like 1

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Ale to i tak trzeba dodać bo nie wystarczy na utrzymanie. Na dziecko moze starczy jedynie.

Tak na matkę też.

Ja byłem wychowany jak było w domu 6 cioro to 7 się wyżywiło. Gar duży a koszt znikomy.

Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał:

Ale z wykształceniem podstawowym to podobno nawet na kasę w Biedronce nie przyjmują.

Potwierdzam 

W Afryce na rodzinę mają po 12 dzieci a polki się nie płodzą, bo wola pisac ze Świrmokami albo leżakami

W Afryce na rodzinę mają po 12 dzieci a polki się nie płodzą, bo wola pisac ze Świrmokami albo leżakami

Moi  dziadkowie mieli po 10 nawet 12 potomstwa.

Rodzina była duża.

Czasy się zmieniły.

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Tak na matkę też.

Ja byłem wychowany jak było w domu 6 cioro to 7 się wyżywiło. Gar duży a koszt znikomy.

I co fajnie się żyło żrąc zupę z gwoździ i spiac na kupie w jednej izbie? Chyba nie na tym powinno życie polegać.

Dlatego fajnie, mam pada treningowego Yamaha i sluchawki shokz openrun pro 2 i sobie trenuje na padzie słuchając muzyki i mi dobrze xD

A potem ide do jazz klubu na miasto, w chooy ludzi, a ja siadam za zestawem i gram XD

A potem ludzie mnie chwala i w ogóle, gościu który gra na piano do mnie się wydarł że jestem the best XDD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się