Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Październik 27, 2007 toż to skandal!!! [zły] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głosowałas na PO to teraz Napisano Październik 27, 2007 zasuwaj:P Idziemy ku lepszej przyszłości, do Polski liberalnej i prawdziwie kapitalistycznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Październik 27, 2007 moja mama też dzisiaj, o dziwo, idzie do pracy:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Październik 27, 2007 ja w prawie każdą pracuję (również w niedziele) :( co za życie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Październik 27, 2007 a skąd wiesz że ja głosowałam na PO? ja chce do domu!! pod kołderke! ale nie, skad! musze siedzieć i kwitnąć tu jak ten osioł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Październik 27, 2007 odpracowujesz 2 listopada? ;) pomyśl ile będziesz miała wolnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Październik 27, 2007 neurosa - to wspólczuje, ale miło ze nie jestem sama :) i jeszcze takie nuuuuudy dzisiaj! zaraz mi tyłek do fotela przyrośnie :o trzeba bedzie mnie odrywać :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Październik 27, 2007 a no odpracowuje ;) i tylko wizja długiego weekendu mnie tu trzyma :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Październik 27, 2007 Wandzia :D jeszcze tylko kilka godzin! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Październik 27, 2007 Ladacznica :D mordo Ty moja :D!!! tak jeszcze tylko 4 godz i 18 minut :o pomocy...!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Październik 27, 2007 no mordo dzie ześ była????? nie pracuj tyle :P kur** chyba spaliłam sobie włosy :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Październik 27, 2007 a gdzie ja nie byłam :D samochód juz naprawilam i znowu mnie nosi po swiecie :D Jak to spaliłaś włosy??? jakims ustrojstwem typu rozjaśnacz? czy tak normalnie? ognie, płomienie i te sprawy :P kurna ale mam problem! musze dzis powiedziec szefowi ze w trybie natychmiastowym odchodze z pracy :o o ja biedna nieszczesliwa jak ja nie lubić sie zwalniac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Październik 27, 2007 rzuć mu na koniec jeszcze, ze pierdolisz taką robote w sobotę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Październik 27, 2007 spaliłam zieloną farbą :D cóż tak wyszło, odrosną :P nowa praca bydzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Październik 27, 2007 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D na początek mam zamiar mu rzucic ze w ogóle pierdole taka robote :P wieć uwagi końcowe raczej beda zbyteczne :P:P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Październik 27, 2007 nie mów że włosy na zielono malowałas????? a no bedzie nowa :D lepszy samochód daja to co mi tam ;) :P i szef przystojniejszy ;) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Październik 27, 2007 :D bedziesz bezrobotna???? i we dwie będziemy ślinić kafe od rana do nocy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Październik 27, 2007 ta już wcześniej mialam zieleń ale się farba skończyla i pizdyczka dopiero dziś przyszla nowa, ale jakaś dziwna, paląco - zrąca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Październik 27, 2007 pff dla samego szefa warto się zwolnić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja do 19-tej dziś Napisano Październik 27, 2007 pocieszcie się :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Październik 27, 2007 pocieszyłam się :D ladacznica! ja musze zobaczyć jak wygladasz! przyslesz mi zdjęcie?? plissss a ja myślalam ze to ja mam dziwne pomysły jezeli chodzi o kolor włosow :P nie bede bezrobotna. Od następnego poniedziałku pedze do nowej pracy :) z przystojnym szefem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guta Napisano Październik 27, 2007 a ja Ci zazdroszczę, siedze w domu, jest rodzina, a jakoś tak nijako... poszlabym gdzieś, lubię tanczyć... co z tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Październik 27, 2007 nie wiem jak u innych ale u mnie w pracy nie urządza się tańców :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Październik 27, 2007 no niestety u mnie tez nie. Cały czas zastanawiam sie dlaczego :o najwyzszy czas to zmienic :D musze pogadac z moim nowym szefem na temat zasad obowiązujących w mojej nowej pracy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 27, 2007 Tez mam każdą sobotę pracującą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Październik 27, 2007 jeszcze tylko 49 minut :) ide na papieroska z tej radości :) o ile uda mi sie oderwac tyłek od krzesła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Październik 29, 2007 Wndoch jak tam w nowej robocie???? zamknelaś się w wc z szefem już? :P ? daj maila to ci nieco wyśle :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tezzzzzz Napisano Listopad 3, 2007 w pracy :(:(:(: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach