Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pi-arka

za gruba dla chudych a dla grubych za chuda

Polecane posty

Gość pi-arka

krótkie podsumowanie: grube są za grube a chude za chude, grube zazdroszczą chudym figury a chude grubym radości czerpanej z jedzenia, grube oczywiście nie mają kompleksów ale i tak są na diecie, chude akceptują odmienność ale nie chciałyby być grube, chude na pewno są anorektyczkami a grube są chore i dlatego są otyłe :) ile jeszcze tych topików?

Gość
Tak to jest - musi mi się podobać to co się wszystkim podoba a jak mi się podoba co innego to dewiacja i anomalia :o myślałam, że o gustach się nie dyskutuje ale widocznie się myliłam. fakt - ciekawa stopka ;)

Gość pi-arka
np. czy facet poniżej 180cm ma szanse na miłość... i wszystkie topiki bobbiego a kiedyś jeszcze trefnego stańczyka :D

Gość no ale.........
ja jestem całez życie samotną grubaską, więc nie mówcie, że każdy na miłośc zasługuje:(

Gość pi-arka
no ale.... nie mów tak, mogłabyś być równie samotna wyglądając jak supermodelka

Gość lubię rubensowskie kształty
no ale.... - Każdy zasługuje na miłość, ale miłości nie dostaje się "z przydziału". Miłość między mężczyzna i kobietą rodzi sie gdy sie spotkają i coś między nimi zaiskrzy. Do tego potrzebny jest łut szczęścia, a szczęściu jak wiadomo trzeba czasem... troche pomóc :) Zajrzyj na topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3443564&start=0 tam rozmawiamy na ten temat.

Gość no ale.........
w takim razie nie mam szczęscia w ogóle...jak to możliwe nie miec przez 30 lat szczęscia??????:(

a może raczej... za słabo mu pomagasz?? :)

Gość no ale.........
pomagałam całe lata....inicjowałam, zapraszałam, zyłam wśród ludzi... prawda jest okrutna, ale nie mogę być hipokrytką- jestem GRUBA, i nic wiecej się nie liczy, ani mój umysł, ano moja ładne oczy.....niestety!!!!

no ale... - liczy się, oczywiście że się liczy... po prostu nie miałaś sczęścia trafic na właściwego faceta. Nie czciałbym tego tematu tu rozwijać i się powtarzać. Zachecam Cię do lektury topiku do którego link podałem. Tam sporo napisałem na ten temat.

Gość no ale.........
dziekuję, poczytam:(:(:(:(:(:(:(