Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elkom25

JAK W MIARĘ SZYBKO STRCIĆ ZBĘDNE KG PO CIĄŻY?!

Polecane posty

Gość elkom25

W ciązy przytyłam 26 kg. Miesiąc temu urodziłam śliczną córeczkę. Teraz chciałabym jak najszybciej wrócić do dawnej wagi 54 kg. Straciłam już 15 kg (10 zaraz po porodzie i 5 po 4 tygodniach od porodu). Ponad tydzień temu zaczęłam ćwiczyć - mam zestaw ćwiczeń przystosowany dla "świeżych" mam, od wczoraj kręce hula - hop (10 min dziennie), staram się ograniczyć zbędne kalorie (słodycze, tłuszcze). Karmię piersią, więc nie mogę zastosować żadniej diety odchudzającej. Napiszcie jak Wy sobie z tym poradziłyście.

Gość elkom25
Zdaje się, że nie ma na forum żadnej kobiety, ktora miała z tym problem.Szkoda.

Jak dziecko podrośnie to da ci tak w kość ze szybko schudniesz ;) Ja po roku waze mniej niz przed ciaza. A sie wcale nie odchudzalam.

ja stracilam duzo kg spacerujac szybkim tempem z wozkiem.ale robilam i robie to codziennie.wszedzie na pieszo.

Gość elkom25
Ja także codziennie chodzę na spacerki i to dłuuuuugie. Po pierwszej ciąży wróciłam do swojej wagi po 3 miesiącach, ale przytyłam tylko 13 kg, a nie 26. Teraz boję się, że ten tłuszcz na biodrach mi zostanie.

Gość elkom25
J_A_N_A Wszystkiego najlepszego dla Twojego maleństwa z okazji pierwszego roku życia. Miłej zabawy, pięknego tortu oraz góry zabawek.