Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamanyyy

Pomocy!!!

Polecane posty

Gość Załamanyyy

Po wizycie u dermatologa dowiedziałem sie że mam to :(( przepisal mi jakąś maść, mam ja stosować 3 dni, jestem w drugim dniu i chyba nie widać efektów :(( czy to przechodzi odrazu czy po tych 3 dniach dopiero bedzie widac efekty czy stopniowo?? i jeśli mi to przejdzie to czy moge mieć odrazu po tym normalny kontakt z dziewczyną? proszeee o odpowiedz

Gość no tak wszystko fajnie
mam to czyli co?:D

Gość Załamanyyy
Hah sorry zapomniałem dopisać o tym świerzbie :((

Nie miałam nigdy tego, tylko moj dziadek mial... Dla dobra dziewczyny bym sie na twoim miejscu powstrzymala. A nie leczy sie tego szybko i łatwo... Jak nie podziało po paru dniach idź ponownie do lekarza.

Gość Załamanyyy
Mam iśc w poniedziałek, moja dziewczyna też to ma bo chyba ją zaraziłem, a od kogo ja się zaraziłem to nie mam pojęcia :( była u dermatologa i ma sie leczyć tym samym co ja ale nie ma tak mocno jak ja. podobno leczy się to szybko ale trzeba wszystko robić uważnie. czy przejdzie mi po tej maści siarkowej?

Jesli lekarz tak uwaza, to pewnie przejdzie. Na forum raczej nikt nie odpowei ci, chyba ze znajdzie sie tu inny lekarz... Poszukalabym na forach medycznycj gdzie na pytania odpowiadaja eksperci. Nie pamietam linka ale poszukaj w google.

Gość Załamanyyy
Czytałem o tym i podobno można sie z tego wyleczyć całkowicie po 3 dniach :( ale już jestem na skraju załamania :( nie moge wytrzymać z tym:( nie wiem co dalej z tym robić jak nie przejdzie pójde do demratologa ale chciałbym zeby już sie to skonczyło :((