Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita_26

JEST KTOŚ Z LUBUSKIEGO?

Polecane posty

Jana to szczepienie to przeciwko odrze, śwince, różyczce? napisz jak mała się po nim czuje, bo mój mały wszystkie szczepionki przeszedł bez powikłań, a po tej calkiem niedawno doszedł do siebie :( zaszczepiłam go i wieczorem miał prawie 39st gorączki, na drugi dzień gorączka, kaszel, katar, był weekend i w niedziele przyjechał lekarz z wizytą domową, okazało się że szczepionka wywołała przeziebienie. Przez kilka dni miał wysoką gorączkę i wyglądał naprawde fatalnie :( po tyg od szczepienia dostał różyczkę poronną :( to taka teakcja na szczepionke :( ta różyczka minęła dopiero w niedziele :( mam nadzieje, że Twoja córcia lepiej zniesie szczepionkę :) W ogóle to mały od kąd nauczył się chodzic nie chce spać w dzień :( raz śpi, raz nie :(

Hej Viki miki,moje dzieci to Oleńka i Kubuś...rosną jak na drożdzach,ale wciąż pamiętam dni, w których się urodziły,dla każdej z nas to pewnie najpiękniejszy okres w życiu...te pierwsze uśmiechy,pierwsze kroczki,pierwsze słowa...wiele z Was to dopiero będzie przeżywać...

Twój Emilek viki-miki to rozkoszny bobas...ja teraz piszę z pracy:),wyślę z domowego komputera zdjęcia moich dzieczaków,żebyście mogły poznać Kubę i Olę ...teraz narazie kończę,nie przeginam i biorę się za robotę,pozdrawiam Was wszystkie

bardzo podoba mi się to motto:\"nie módlmy się o to, żeby życie było łatwiejsze ,ale módlmy się o to,żebyśmy byli silniejsi...\"

witam :) bepsi chyba tylko my tu zagladamy :( chętnie zobacze zdjęcia Twoich dzieciaczków :D :D Racja te pierwsze kroki, uśmiech itp są rewelacyjnym przeżyciem, ale czasami bywa bardzo ciężko... Pozdrawiem :)