Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyPO

glosowaliscie na PO to wam zrobi w nagrode platne studia

Polecane posty

hahahah dokładnie, z tego właśnie powodu wyśmiewam PO-chołków a oni biedni nagle jak wryci stracili argumenty i tylko wyciskają z siebie, że to ściema z płatnymi studiami :D hahah fart, że studia mam już za sobą. Tępe studenciki głosowali na liberałów tylko po to aby odsunąć PiS od władzy :D Nie rozpaczajcie żaczki, już niedługo Polska będzie drugą Irlandią :) heheh

ale dzieki takiej liczbie absolwentów mamy niezliczone rzesze autorytetów w kazdej dziedzinie. własciwie każdy megi czi inży. jest autorytetem w kazdej dziedzinie szczególnie polityczno-społecznej. a już tacy Panowie jak : Bartoszewski - prof. , Tusk , czy Wałesa to nasze najwieksze autorytety w historii Polski. wieksze bodaj niz JP2

Gość antyPO
to do tego pozornie darmowego dolicz jeszcze czesne:)

to prawda ze na politechnike biora kazdego.latwo sie dostac ale potem trudniej skonczyc bo studia techniczne no politechnikach sa bardzo trudne.dostac sie to nie sztuka gorzej dodkonczyc z dobrym wynikiem.

Gość antyPO
hrabinka - to sie dostan najpierw potem nbedziesz mogla cos powiedziec:)

Gość biotechnolog
na moim wydziale nie przyjmowali każdego, wrecz prszeciwnie, trzeba było mieć 80% z rozszerzonej biologi chemi czy maty aby sie dostać na te studia;)

Gość BeznadziejnaOsobaLiberał
A nie nie jesteś inżynierem. Cóż... to wieeele wyjaśnia. Płatne powinny być wszystkie kierunki dzienne i te pieniądze powinny być rozdzielane dla studiujących kierunki techniczne :classic_cool: jako dodatek za studiowanie

Gość antyPIS
jak ktoś jest na prawdę dobry.... to powinien mieć stypendium- i przy płatnych studiach powinno to być rozbudowane, taż żeby ci biedniejsi mieli równe szanse..... a miernotom, po co mamy wszyscy sponsorować studia? niech skończą na technikum i idą do pracy.... przecież to nie wstyd, nie każdy musi aspirowac do nobla.

Gość BeznadziejnaOsobaLiberał
A nie nie jesteś inżynierem. Cóż... to wieeele wyjaśnia. Płatne powinny być wszystkie kierunki humanistyczne te pieniądze powinny być rozdzielane dla studiujących kierunki techniczne :classic_cool: jako dodatek za studiowanie

Gość antyPO
ty antyPiS - naprawde sadzisz ze PO zafunduje stypendia?:)

Gość ale co ciebie to obchodzi
masz skonczone studia antyPO?to po chuj sie martwisz za innych?

Gość biotechnolog
antyPIS wiesz jak wygląda rozdział stypendiów dla zdolnych?? bo mi sie wydaje że chyba niebardzo

Gość antyPO
zastanowcie sie nad wasza przyszloscia, a przepraszam, juz macie skonczone technikum wiec the end. spadam, bo moj wilk chce siusiu:)

Gość a tak swoją drogą
jestem na trzecim roku ;) więc mi to tam nie jest problem .Zgadam się była by to tragedia dla zdolnych ubogich ludzi tylko nie demonizujmy to ,że mają poparcie PO to nie znaczy ,że mają poparcie PSL ;) a co dopiero reszty ."Zgodnie z Konstytucją RP nauka w szkołach publicznych jest bezpłatna (art. 70, ust. 2). Pobierając czesne, wykorzystuje się zapis Konstytucji, że ustawa może dopuścić świadczenie niektórych usług edukacyjnych przez publiczne szkoły wyższe za odpłatnością (art. 70. ust. 2, drugie zdanie)" więc cztery lata śpię spokojnie ale aż tyle nie bedzie chyba mi potrzebne ,żeby skończyć :o :D

Gość antyPO
ja sie nie martwie, ja sie smieje i nadziwic nie moge.

no i bardzo dobrze. Nie kazdy musi studiowac. Dla wyjatkowo zdolnych zwolnienie z oplat, poza tym sa kredyty studenckie. W Polsce studiuje kazdy, tylko po co? skoro prawie nikt pozniej w tym zawodzie nie pracuje.

Gość biotechnolog
a tak swoją drogą -dlaczego 4 lata??

no przeciez moj kolega opowiadal ze na politechnike wystarczy zlozyc swiadectwo.nawet nie patrza na oceny.dostal sie.przyjeli jakies 20 osob a z tego roku skonczylo 4.ale ty masz marketing jak doczytalam.specjalnie potworzyli takie kierunki zeby wiecej studentow bylo.bo marketing nie jest technicznym kierunkiem.

Gość biotechnolog
Pilar006 wiesz kto jest wyjątkowo zdoly?? ten którego stać na najnowsze i najdroższe ksiązki reszta sobie może szukać marnych śmieci na necie... tak jest u mnie...

Gość ale co ciebie to obchodzi
no to sie smiej-nikogo to nie inteteresuje co myslisz tak naprawde wiec pracuj sobie dalej zarabiaj kase w miedzynarodowej koropracji i daj zyc innym nawet jesli maja inne poglady niz ty.

Gość antyPO
no dobra. to była prowokacja... ale daliście się nabrać :D:D:D

Gość antyPIS
nie wiem co PO zafunduje.... bo nie jestem w rządzie :P ale uważam, że tak to powinno wyglądać..... dziś mamy za dużo ludzi po studiach, któzy do niczego nie są przygotowani, oprócz tego, że mają papierek... biotechnolog- nie wiem jak dziś wygląda rozdziałstypendiów, studiowała 10 lat temu i stypendium miałam.... za średnią i za prace naukowe i konkursy kilka razy dostawałam różne nagrody.

Gość biotechnolog
antyPIS no własnie nie wiesz a więc sie nie wypowiadaj w tej kwestii...

\"zastanowcie sie nad wasza przyszloscia, a przepraszam, juz macie skonczone technikum wiec the end. \" a co w tym złego że ktos ma \"tylko\" srednie wykszt? Kiedys byla tutaj dyskusja że fryzjer zarabia więcej od magistra no i OK. Przynajmniej jest obrotny, a nie tak jak absolwenci kilku falkultetów ktorzy nie potrafią poradzic sobie w prawdziwym życiu. Mnie akurat mgr jest potrzebny w pracy, ale nie wyśmiewam innych, zwłaszcza jesli zarabiaja w miare godne pieniadze i sprawdzaja sie w tym, co robia.

Gość a tak swoją drogą
zakładam ,że cztery lata bedzie rządziła platforma a lechu zostanie wybrany na drugą kadencję bo raczej tusk nie zrezygnuje z posadki premiera a drugiej osoby z po co mogła by kandydować nie wiedzę ;)

bitechnolog--- oj jak strasznie wspolczuje. Niestety my Polacy mamy sklonnosci do bidulenia. Na moich studiach wiedza z internetu do podstawa, tylko stad mozna sie dowiedziec najnowszych informacji w danym temacie. Ja za studia nie placilam, wiecie jak zamierzam sie odwdzieczyc wspanialomyslnemu polskiemu rzadowi, wyjezdzam stad i juz wiem , ze bede miala prace w zawodzie. A tu niech leczy blok wschodni, ja za 1000 zlotych pracowac nie bede.

Gość antyPIS
biotechnolog- ty to tylko narzekaszi narzekasz.... drogie książki..... nie masz kolegów na studiach? biblioteki pozamykane? stypendium pewnie za łapówki u was rozdają :P daj spokój.....

Gość pilar lepiej
nie wyjezdzaj bo juz maja dosc polactwa za granica wszedzie gdzie nie spojrzysz to tu polak tam polak.....

Gość biotechnolog
Pilar006 ja nie bidule... po prostu wkurwia mnie to że to państwo rzuca ludziom klody pod nogi... mam brac kredyt później zarazbiać 1000 zł i jeszcze część oddawać na spłacenie tego kredytu?? rodzice mi nie pomogą, musze liczyć na siebie...

Gość Czerwona Mrówka
my Polacy mamy wiele innych cech narodowych np. udawanie że obchodzi nas sytuacja materialna/życiowa kogoś z neta i nastawienie roszczeniowe ( pt. chuj zrobiłem ale mi się należy) kończcie studia i wyjeżdżajcie stąd darmozjady, lizo-dupy i wychędożeni z moralności polaczki za hajsem. nikt i nic tu was nie trzyma tak naprawdę... NIKT tu was nie chce!