Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

valentina

moge iść tak ubrana?RANDKA

Polecane posty

Niedługo mam ważną randke, poradzcie mi prosze czy moge isc tak ubrana: spodnie jeansowe rurki w kolorze ciemny granat, bezowy pasek ze skorki, obcisly top czarny z dekoldem w serek, do tego mysle kupic takie bolerko: http://www.allegro.pl/item257821202_akrylowe_bolerko_brzoskwinka_rozm_uniwersalny.html i te buty: http://www.allegro.pl/item260965763_new_cudowne_kobiece_bezowe_kozaczki_39_.html jestem brunetka, lekko opalona, czy colosc bedzie ze soba pasowac i czy pasuje taki stroj na pierwsza randke?

Gość jejjejejje
Niepolecam tego allegrowicza totalna dziecinada 0 kontaktu mimo wielu prob brak wplaty.Allegro zwrucilo oplaty za aukcje hehehe ladnie

Gość fgdfgdf
wszystko ładne oprócz butów nie cierpie takich według mnie wygląda się w nich jak kowboj:P

Gość candywoman
czarny top mi tu nie pasuje, jak już to jakaś jasna bluzka

Gość tylko sie nie obsraj
przypadkiem z tą randką

Gość projectstyle
coś tu nie gra: albo jasna bluzka zamiast tej czarej np.: brązowa, albo zmienić kolor bolerka, a buty to już wogóle porażka, ale ostatecznie bedą pod spodniami ;)

Gość tylko sie nie obsraj
ona chce spodnie rurki,czyli te kurewskie buty na wierzchu

Gość DA GROSSE PISSEN
a kto Ci bedzie patrzyl na wyglad? Wazne zebys calusna byla. To Twoja pierwsza randka w zyciu? Bo trzesiesz portkami strasznie. Ciekawe w co ubierzesz sie na druga.heeh

Moim zdaniem nie bedziesz zbyt seksownie ubrana. Z tlumu tez sie nie wyroznisz- na ulicy co druga, trzecia jest podobnie ubrana. Stroj znosny, bez wiesniactwa i niektorym sie na pewno spodoba.Jednak widze malo indywidualizmu.

Gość obserwatorka topiku
dobra a pokazcie cos indywidualnego !!!

Gość Linvia
Buty to totalna porażka..! naprawde... pozatym jakos mi ten strój nie pasuje....

Gość - facet-
jak zwykle same klony na ulicach chcesz byc jedną z nich

Gość - facet-
no akurat ta sukienka super oj podobało by mi się jak byś w takiej przyszła, ale chyba już troche za zimno na tekie ubranko,

Gość jak wazna randka to ubierz jak
ale jaki problem, ubierz do tego plaszczyk, cos na ramiona i juz;) do tego ładne buciki. faceci lubia kiedy wyglada sie kobieco:)

Gość nosz ja tez mama randke
i nie mam pomyslu jak sie ubrac a on wraca po kilkulatach z zagranicy a ja przytylam i....jezuuuuu moze to smeiszne ale od dwoch rygodni nie wiem w cos sie ubiore i o tym mysle:(

I opcje mam dwie czarna priosta sukienka, szpilki, ponczochy i czarna skorzana kurtka z olnierzem z futerka....ale jak mowilam przytylam i.. nie wiem czy nie leoiej wlozyc dzinsy wtedy nie ebdzie widac tych kilku kg? Kurcze ....jak dziecko się zachowuję, mam go oderac z lotniska, chce wygladac wystrzalowo , od dwoch tygodni po sklepach alze ale kupic tez nic nie moge nic mi sie nie wydaje "stosowne".....wrrrrrrrrrrrr moja przyjaciolka sie sieje ze to bez sesnu bo za 5 min i tak nie bede miala tego ubrania na sobie .....a macie jakies patenty zeby lepiej wygladac, ale juz nie tylko w aspaekcie ubrania????????????????

Gość a moze tak
mała czarna! :)

a moz tak....oooo tylko miec taka figure:(

Gość a moze tak
czarny wyszczupla;)

Wy chyba jesteście jacyś chorzy, że wystąpiłabym w takiej sukni:D.Mam nadzieje, że sobie żartujecie bo jeśli nie to no comments:o Ja jestem mloda a nie jakas stara szkapa, zeby sie stoic w takie kiecki.A poza tym to jest sukienka bardziej wieczorowa na wieksze okazje!!! Idziemy do pubu a potem moze gdzies potanczyc. A co myslicie o takim zestawie: dzinsy obcisłe niebieskie wycierane rurki, do tego czarne dlugie kozaki, biała dopasowana koszula z glebokim dekoldem a na nia szeroki pas - gorset skorzany sznurowany z tylu.Do tego wlosy rozpuszczone lekko pofalowane i kolczyki duze kola tylko nie wiem czy srebrne czy zlote?

Gość dziiieciiiii
ale masz komenty dziecko hahaha na allegro

Gość dziecko jestes czy co
dziecko, jak masz 13 lat i nie sluchasz rad osob na tym forum to spadaj na www.bravo.pl tam ci doradza jak sie ubrac na randke w twoim wieku

Dziękuje bardzo za takie rady.Wy nie dość, że jesteście stare ryple to jeszcze wiochmenki!Jak można się zestroić w taką kiecke i myśleć, że jest się seksi!Normalnie posikałabym się z was ze śmiechu, gdybym była chłopakiem!haha:D