Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadinee88

co sądzicie na temat marki hello kitty

Polecane posty

nie mam na myśli rozowych spinek ciuszków dla lalek czy ubrań w stylu gorących szesnastek,chodzi o to ze sama mam 20 lat i zamowiłam na allegro biżuterie(ale nie gimki czu inne rożowe duperele)typu kolczyki,łańcuszek i spinka z cyrkoniami.Nie było chcyba jeszcze pytan na forum odnośnie tej firmy a więc chciałabym znać wasze zdanie co sądzicie na temat hello kitty ,może coś polecicie a może same macie jakieś fajne biżu hello kitty PROSZĘ O POWAŻNE POTRAKTOWANIE TEMATU

Gość DA GROSSE PISSEN
Sama sobie odpowiedz na pytanie. Jak dobra jakosciowo i efektowna moze byc bizuteria z Hello Kitty? Typowa tandeta dla nastolatek i malych dziewczynek. Kobiety bizuterie kupuja w sklepach jubilerskich

wiem ze kobiety kupuja bizuterie u jubilera , jak juz mam zamiar cos drozszego kupic to tez tam ide ale taki maly tani gadżet od hello kitty na imprezke w domu np to chyba nie jest do konca w zlum guscie? bo juz sama nie wiem te kolczyki sa zroboine z takich cyrkonii z jakich sa roboine diademy np do slubu ,kosztuja 40 zl wiec malych dziewczynek chyba na to nie jest stac ,mysle ze moze ta marka ma jakies modele dla mlodych kobiet zreszta juz sama nie wiem:(

wklej link do tego kompletu lub czegos podobnego (skoro zamawiałas na allegro to powinnas miec)

nie umiem wklejac linkow ale na forum zakupy mam teraz ten sam topic i tam jest link do mojego lancuszka nadesłany przez jakiegoś dobrego czlowieka :))

Gość gość
Boskie te reeboki!! Ja Hello Kitty lubię, ma ten urok kreskówek, bardzo popularna w Japonii. Ja juz z niej wyroslam, ale na pewno nie jest tandetna, bo jest celowo tak słodka, ze przerysowana.