Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ................pytająca

rozmowy z facetem o swoich ex..........

Polecane posty

Gość nie rozumiem/
ja rozmawiałam z moim factetm o nszej przeszłości- nie wyobrażam sobie innej sytuacji. Musisz wiedzieć z kim masz do czynienia

Gość ksiezyc na niebieeee
jezeli cos mnie interesuje to pytam sie o to swojego chlopaka a on zawsze mi mowi o swoich bylych, w druga strone dziala tak samo, to juz jest tylko przeszlosc kazdy z nas ma swoja przeszlosc i nie moge miec do niego o nic pretensji a ciesze sie ze jest ze mna szczery i ze odpowiada na moje pytania

Gość okokoko
????????????????????????????????????????????????????????????????????????/

jako facet, popieram !! dokładnie i jest takich wielu którzy dodadzą do historii jakieś swoje schizowate idee, jak powiesz ze twoj byly był dupkiem, nowy wezmie z niego przykład i zrobi ci to samo, bo uzna ze twoj ex musiał miec powód i najwyrazniej ty na to zasłuzylas, lub odwrotnie. nie cierpie gdy facet sie zwierza i zle mowi o byłych, zwala wine na byłą, a sam był temu wszystkiemu winny, i zauwazysz ze miala racje ze go rzuciła

ja nie rozmawiam. ja znam niezbędne do życia szczegóły, on tak samo...że ktoś był, kiedyś nie chcę wiedzieć. on kiedyś zaczął podpytywać, powiedziałam mu, że nie chcę rozmawiać o czymś co jest dla mnie bez znaczenia a może wzbudzić niepotrzebne emocje.... ja mu tylko powiedziałam, że po jednym rozstaniu popadłam w depresję, gdyż uważam, że o takiej rzeczy wiedzieć powinien... i tyle :) najważniejsze, że się kochamy, nie mam zamiaru rozliczać nikogo z przeszłości, tak samo jak nie chcę aby ze mną tak postąpiono... zawiłe ? zamotałam sie :) pozdrawiam