Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka zwykla ania

smutno mi

Polecane posty

Gość taka zwykla ania

jak ktos kto kocha moze sprawiac tyle bolu :( obrazic sie o glupote, potem stwierdzic ze sie mu nie podobam (po 4 latach) i miec w dupie czy po ciemku dotarlam calo do domu i miec gdzies to co sie dzisiaj ze mna dzieje. a tak pieknie mowil o milosci...

Gość tez smutna ania
tez sie nad tym zastanawiam i chyba wiem nie wierz Aniu w zadne bzdury o milosci, pan Bog milosc przykazal lecz zapomnial ja stworzyc

Gość evaaaaaaaaa
Ania głowa do góry!!! Jutro będzie lepiej, zobaczysz. Ale jeśli ten facet jest naprawdę taką zepsutą świnią, to ja bym Ci radziła się zastanowić nad Waszym związkiem...

Gość mojca
a ty co czujesz?? zastanów się co dla ciebie jest ważne............ nie zawsze wszyscy inni maja racje..... a facet to zagubione dziecko,który cho sie do tego nie przyzna sam nie wie czego chce, a typ mach jest dla ludzi,którzy mało wiedzą i nie maja szacunku dla siebi, zrozum przyjdzie czas,ze to sie zmieni,on po prostu nie dostega twoich uczyc............ zrozumie to jak bedzie za póżno. MIŁOŚC JEST, ALE NIE NA CAŁE ŻYCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOLI,WIEM........... (MOŻE AŻ ZA DOBRZE) NIE CHCESZ ŻY ALE MUSISZ................ ODBIJESZ SIE W KOŃCU OD DNA

Gość taka zwykla ania
dziekuje Wam za wsparcie :* tak mi ciezko, ja jestem juz swiadoma ze to koniec. za duzo tego zebym mogla z nim jeszcze byc i cos pozytywnego przezywac :( wpadlam w czarna rozpacz

Gość taka zwykla ania
tez smutna ania ale ja chce w to wierzyc ze ktos mnie pokocha za to jaka jestem i nie bedzie chcial mnie zmieniac. moj pierwszy zwiazek i takie zle doswiadczenia ehhh

Gość evaaaaaaaaa
Oglądałaś "Dziennik Bridget Jones"?? Jeśli nie, to moim skromnym;)zdaniem powinnaś:) To Ci dobrze zrobi. Super komedia - w sam raz na wieczorek z paczką chipsów, czekoladą i lodami - jeśli masz zły humor. Jak oglądałam pierwszy raz ten film, to się wzruszyłam;), więc Tobie też bym radziła zaopatrzyć się w chusteczki....Miłego wieczoru

Gość tez smutna ania
a ja juz nie wierze bo nie mam zadnego zwiazku poza soba a juz niedlugo 30 wszystko sie konczy zaraz na poczatku i juz nie wierze w milosc i nadal nie wiem co robie zle

Gość W_sumie_Romantyk
Aniu, może potrzebujesz chwil odprężenia, sportu, rozrywki i odpoczynku. A potem z nowymi siłami rozejrzeć się po świecie i odnaleźć w nim ciekawych ludzi Ps. Też jestem singlem

Gość tez smutna ania
a ile razy mozna nakrecac sie nadzieja, wierzyc w cud i b. szybko rozsypywac sie jak krysztal, ktory upadl na posadzke i ile razy mozna sie podnosic bardzo chcialabym uwierzyc w milosc, ale ...

Gość W_sumie_Romantyk
Ale Aniu, na pewno spotkasz kogoś ciekawego A skąd jesteś?

Gość i trzecia smutna Ania
chyba jakis pechowy dzien dla Ań. Ja tez jestem smutna...tez przez faceta, bylismy w zwiazku na spora odleglosc...wlasciwie to byl poczatek zwiazku, znamy sie 7 miesiecy a od niedawna postanowilismy byc razem. On tu ma znajmych, u nich nocuje. przyjechal wczoraj, spedzilismy cudowny wieczor, noc. Mial zadzwonic dzis i jeszcze sie spotkac ze mna przed wyjazdem i....milczy. Napisalam smsa: "mam nadzieje, ze wszystko ok". I nic. Cisza...wyc mi sie chce, zaufalam 1 raz od dluuuugiego czasu, po traumatycznych przejsciach.

Gość W_sumie_Romantyk
Witaj Aniu Może jeszcze odpisze, może to tylko kłopoty techniczne

Gość tez smutna ania
witam 3 anie:) o, z e spotakm tyo wiem tylko wiem,ze ta osoba nie bedzie chciala byc ze mna bo ja zawsze tesknie za kims kogo miec nie moge

Romantyk, chcialabym....mysle, ze zaimprezowal z kolegami i albo spi albo jest juz nie do napisania smsa. Ale ja nie wiem co robic dalej, jak sie odezwie (jesli). Czy spotkac sie z nim czy odpuscic....a mialo byc tak pieknie, mam wrazenie, ze wczorajsza noc byla jakims snem!

Gość tez smutna ania
Aniu tez nie zmosz etakiego milczenia, martwienia sie z ecos nie tak trzymaj sie

tez smutna Aniu, ja mam to samo....a do Autorki topiku: ja bym jeszcze nie skreslala 4 lat. Sprobowalabym porozmawiac, zwiazek to sztuka kompromisu. Na pewno wam sie ulozy.

Gość W_sumie_Romantyk
Nie wiem, to zależy, czy lubisz imprezowiczów

Romantyk, to nie jest tak. On przyjezdza tu rzadko, ma w moim miescie przyjaciol. wczoraj od razu polecial do mnie, nie wymagam zeby olal dla mnie przyjaciol ale niepotrzebnie sie wczoraj umawial. Tak mi cholernie zle, ze masakra. Puscilam mu strzalke, cisza nadal...naprawde sie troche martwie...

Gość W_sumie_Romantyk
Może masz kontakt do kogoś, kto coś o nim wie?

Romantyk, mam numer telefonu do jego kolezanki ale nie chce robic cyrku, glupio mi....

Gość tez smutna ania
Ty wiesz, co potrafi los gdy chce zrobić nam na złość... jak może zaskoczyć ból gdy bliski ktoś zawodzi ... to nic, że oczy pełne łez i tak nadejdzie nowy dzień... potrzebne są szare dni potrzebne niechciane łzy potrzebne milczące sny do szczęścia są potrzebne potrzebny jest ból i strach potrzebny zwątpienia czas jak noc, która po to jest by słońce mogło wschodzić

Gość taka zwykla ania
i trzecia smutna Ania nie ma szans, bo to od dluzszego czasu wszystko sie wali. nie potrafie juz z nim czuc sie dobrze i bezpiecznie. wymagal ode mnie zebym sie zmieniala pod niego i starala o ten zwiazek, a on... od siebie uwazam ze nie dawal niczego.

Gość W_sumie_Romantyk
tez smutna Aniu, wiersze są dobre na rzeczywistość, pisz wiersze, czytaj i nie smuć się

Gość taka zwykla ania
tez smutna ania piekny tekst i podnoszacy na duchu :)

Gość tez smutna ania
tylko moze te wiersze i bajki , na których sie wychowalam , spowodowaly to z eczekam na milosc , której nie istnieje Anie _chyba rzeczywiscie jakis pechowy dzein dla nas_ choc dla mnie to juz raczej pewien okres

Gość tez smutna ania
to tekst piosenki n.kukulskiej _decymy slucham ja b. czesto od kilku dni, bo lecze dola. a ta piosenka pomaga mi wyluskac takie male ziarenko nadziei http://pl.youtube.com/watch?v=Jt8-LQpf5xg nie wiem czy dobrze wkleje

Gość W_sumie_Romantyk
Dziewczyny, a skąd klikacie? Ja z mazowieckiego

ja klikam z dolnoslaskiego. Autorko: wiec uciekaj. Jesli nie widzisz szans...moze mas zracje. ja ciagle czekalam na cud i on nie nastapil, ciezko mi bylo podniesc sie po 9-letnim zwiazku, ktory runal jak domek z kart. Wiersz piekny ale ja tez wlansie wychowalam sie na bajkach i poezji i chyba dlatego cierpie jako niepoprawna romantyczka. To jest czwarty facet, ktory mnie polamal. Juz mam dosc. Nie chce wiecej. Obiecalam sobie, ze nie bede miec nikogo, spotkalam jego. Zwiazek na pol internetowy, jednak zdecydowalismy sie dac temu szanse. Pol roku poznawalismy sie nawzajem przez godziny rozmow, przetykane spotkaniami jak tylko mielismy okazje...myslalam, ze mu na mnie zalezy. Glupia bylam.

Gość tez smutna ania
ja zawsze jak dam komus szanse i uwierze - to mnie ktos polamie, nie wiem czy juz uwierze komukolwiek kiedykolwiek