Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty-blooondii

BLONDYNKI RUJNUJĄ MI ŻYCIE!!!!!

Polecane posty

Gość co za bzdury ..
i powiem wam coś. Faceci zwracają uwage na wszystkie kobiety! Niezależnie od tego czy mają włosy rude, blond czy brązowe, czy czarne. Bo faceci patrzą przede wszystkim na urodę, figurę i styl. A jak bliżej pozna kobiete to oczywiście potem na jej charakter. A jeśli przejdzie ulicą jakaś kobieta o intensywnym kolorze włosów, np. rudym czy blond to faceci na nią zerkają nie dlatego że jest najbardziej atrakcyjna, ale dlatego że taki jest mechanizm działania ludzkiego wzroku, że jak się widzi coś w żywym kolorze to machinalnie się na to spojrzy i patrzy co to jest. (Na takiej zasadzie działają wściekle kolorowe szyldy reklamowe). Ale to że coś zwraca na siebie uwagę to wcale nie oznacza że się podoba, bo czasami kobieta może być ufarbowana na sztuczny blond i być postrzegana jako lafirynda lub jakaś kiczowata oszołomka. Także to że facet na kogoś takiego spojrzy to nie zawsze znaczy że spojrzy z podziwem, a wręcz przeciwnie ktoś taki bywa nieraz obiektem kpin i głupich żartów za plecami. Także różnie to bywa.

sama jestem naturalna blondynka i wcale nie uwazam,ze to my krecimy facetow. nie jestem zadufana w sobie i nie sadze,ze kazdy koles poleci na mnie bo mam blond wlosy o.O i faktem jest,ze tlenione blondyny, po solarce i uwielbiajace roz to puste idiotki, ale prosze nie przerzucajmy tego na cala populacje blondynek! bo inteligencja nie zalezy od koloru wlosow przeciez! a to,ze blondynki odbijaja ci facetow niekoniecznie oznacza,ze to one sa te zle...moze po prostu cos jest nie tak z tymi facetami albo ty sie za malo starasz.