Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolta lilia

chyba mam problem.......chodzi o sex

Polecane posty

Gość zolta lilia

jestem jeszcze mloda, za miesiac koncze 22 lata. nie rodzilam nigdy, ale wydaje mi sie ze moja dziurka jest zbyt luzna:( chociaz jak czasami wkladam sobie palca ( nie z przyjemnosci) to nie czuje luzu ale..... i tutaj pojawia sie moj problem, niedawno zaczelam uprawiac sex ze swoim chlopakiem, na razie robilismy to 2 razy (on ma 30 lat) i za kazdym razem bylo tak ze za pierwszym razem doszedl we mnie , ale za drugim razem (drugi raz tej samej nocy) to kiedy jest we mnie to zaczyna mu opadac i jedynie ustami moge go do konca doprowadzic:( czy to swiadczy o tym ze jestem zbyt luzna?:( czy to moze on ma jakis problem. z wczesniejszym partnerem nie mialam takich problemow

Gość ale fajny temat
niektórzy nie kończą raz po raz...to calkiem normalne;O my mielismy problemy przez pierwsze 2 miesiace zeby doszedł..wszysko wyjdzie w dalszym ,,praniu":) i nie sądze ze to jest oznaka zbytniego luzu...

Gość zolta lilia
a moze to kwestia tego ze go zbytnio nie podniecam?:( przez 2 miesiace mieliscie podobny problem? a z czego to w koncu u was wynikalo?

Gość mazurski chlopak*
no to trafil ci sie kochanek ,nono

Gość stach emigrant
w starszym wieku faceci tak maja.

Gość oisuetvpaen
zasugeruj mu tylko, ze moze go zbytnio nie podniecasz, skoro mu nie staje przy drugim razie, a on albo kopnie cie za chwile w tylek (zeby nie stresowac sie przy tobie), albo nabawicie sie jakiejs nerwicy seksualnej. nie kazdy facet moze raz za razem odbyc stosunek i chocby nie wiem jak atrakcyjna mial partnerke. jesli ci to przeszkadza, to moze musisz poszukac innego ogiera. uwierz mi, to nie jest kwestia, ze go nie podniecasz. po stosunku, potrzebna jet przerwa, dla jednych moze trwac kilka minut, dla innych pare godzin. "czy to moze on ma jakis problem?" nie, mysle, ze to ty niepotrzebnie robisz problem

Nie sadze ze problemem jest to ze jestes w Twoim mniemaniu zbyt \"luzna\". Przy drugim stosunku ciezej o podniecenie, dlatego nie wykorzystuj wszystkich swoich sztuczek przy pierwszej grze wstepnej, zostaw cos w zanadrzu. Caluj go po zupelnie innych miejscach, koniecznie zmiencie pozycje, a nawet miejsce akcji. I daj mu odpoczac pomiedzy!! W przerwie mozesz wymknac sie do lazienki i zalozyc sexowna bielizne zeby znow mogl cieszyc sie rozbieraniem Cie, uzyc zelu ulepszajacego wrazenia sexualne ( polecam durex heat ). Poza tym jesli martwisz sie za kazdym razem ze jemu znowu opadnie, Twoj partner to wyczuwa i stresuje sie bardziej od Ciebie. Uwierz dla Niego to jest jeszcze bardziej niekomfortowa sytuacja wiec okaz mu duzo czulosci i zrozumienia. A jesli nadal uwasz ze jestes tam zbyt \"luzna\" to polecam cwiczenia miesni kegla, moze pomoc a na pewno nie zaszkodzi.

Gość zolta lilia
dziekuje wszystkim za odpowiedz i za zignorowanie podszywacza;) moze faktycznie niepotrzebnie robie z tego problem, moze faktycznie z czasem to sie zmieni. tylko wlasnie zastanawia mnie dlaczego jest tak ze we mnie mu opada, a kiedy po tym biore go do ust to wszystko wraca do normy. moze on od zwyklego sexu woli oralny?????